Περισσοτερες Οψεις

Now Wrinkle Rescue Moisturizer 57 γρ

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:3365
19,11 €
Μειώνει σημαντικά την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Λεπτομέρειες

Μειώνει σημαντικά την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Κατάσταση: Δέρμα που χρειάζεται σύσφιξη, τόνωση και ενυδάτωση, λόγω της φυσικής διαδικασίας γήρανσης και την περιβαλλοντική μόλυνση.

Λύση: Η NOWWrinkleRescueΜοisturizer παρασκευάζεται με το τυποποιημένοSeplift ™ DPHP σε ποσοστό συγκέντρωσης 1%. Ουσία που μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενυδατώνει φυσικά και βοηθάει στην αποκατάσταση της λάμψης του δέρματος, από 4 έως 6 εβδομάδες. Σε συνδυασμό με το γαλαζοπράσινο φύκι, την L-καρνοζίνη, το κολλαγόνο και τα φυσικά έλαια, προσφέρει τόνωση και σύσφιξη μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Το sepilift είναι ένα αμινοξύ που τονώνει την αναδιαμόρφωση και τη συρρίκνωση των ινών κολλαγόνου, προστατεύει τις ελαστικές ίνες από την ενζυματική διάσπαση, και απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες.

Το γαλαζοπράσινο φύκι περιέχει 64 βιταμίνες, β-καροτένιο, μέταλλα, ένζυμα, περισσότερη βιολογικά δραστήρια χλωροφύλλη από οποιαδήποτε άλλη γνωστή πηγή και 70% φυτική πρωτεΐνη. Η υψηλή συγκέντρωση αντιοξειδωτικών, επιτρέπει στο σώμα να απαλλαγεί από τις τοξίνες και τις ελεύθερες ρίζες πιο εύκολα, ενώ η υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες ενισχύει τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα.

Η L-καρνοζίνη είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ουσίες αντιγήρανσης και αντιοξείδωσης. Επιβραδύνει την τροποποίηση των ινών του κολλαγόνου με το πέρασμα του χρόνου, και αναζωογονεί κάθε κύτταρο του δέρματος και των ιστών.

Επιπλέον στοιχεία

Ηλικία Ενήλικες, Ηλικιωμένοι
Περιοχή Πρόσωπο

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5