Περισσοτερες Οψεις

Βιολογικό σπιρέλλι από φάβα κίτρινη Rapunzel 200 γρ

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:RAP1032
5,55 €
Συστατικά: 100% φάβα κίτρινη βιολογικής γεωργίας.α ζυμαρικά από όσπρια είναι μία εξαιρετική εναλλακτική πρόταση στα ζυμαρικά από σιτηρά, τόσο για τη γεύση όσο και για την υψηλή τους ποιότητα. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνη Β1, φυλλικό οξύ και μαγνήσιο.

Λεπτομέρειες

Τα ζυμαρικά από όσπρια είναι μία εξαιρετική εναλλακτική πρόταση στα ζυμαρικά από σιτηρά, τόσο για τη γεύση όσο και για την υψηλή τους ποιότητα. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνη Β1, φυλλικό οξύ και μαγνήσιο. Τα όσπρια αλέθονται και με λίγο νερό δημιουργείται η ζύμη. Στη ζύμη αυτή δίνεται το επιθυμητό σχήμα και έπειτα ακολουθεί αργή αποξήρανση σε ήπιες θερμοκρασίες ώστε να διατηρηθεί η διατροφική αξία του προϊόντος στο μέγιστο. Καθώς η πρώτη ύλη δεν προέρχεται από δημητριακά, δεν περιέχουν γλουτένη. Χρησιμοποιούνται όπως ακριβώς και τα ζυμαρικά από σιτηρά σε κλασσικά πιάτα με σάλτσα ή σε σαλάτες και σε άλλες ευφάνταστες συνταγές.

Ζυμαρικά για εύκολο μαγείρεμα από 100% όσπρια βιολογικής γεωργίας. Συνδυάζουν την εύκολη και γρήγορη προετοιμασία με την υψηλή διατροφική αξία των οσπρίων. Τα ζυμαρικά από όσπρια είναι μία εξαιρετική εναλλακτική πρόταση στα ζυμαρικά από σιτηρά, τόσο για τη γεύση όσο και για την υψηλή τους ποιότητα. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνη Β1, φυλλικό οξύ και μαγνήσιο. Τα όσπρια αλέθονται και με λίγο νερό δημιουργείται η ζύμη. Στη ζύμη αυτή δίνεται το επιθυμητό σχήμα και έπειτα ακολουθεί αργή αποξήρανση σε ήπιες θερμοκρασίες ώστε να διατηρηθεί η διατροφική αξία του προϊόντος στο μέγιστο.

Συστατικά: 100% φάβα κίτρινη βιολογικής γεωργίας.

Επιπλέον στοιχεία

Τύπος Βιολογικό
Περιέχει Βιταμίνες, Οξύ, Πρωτεΐνες, Χωρίς γλουτένη
Συστατικά 100% φάβα κίτρινη βιολογικής γεωργίας.

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Ποιότητα
0/5
Τιμή
0/5