Λεπτομέρειες
Είναι προϊόν βιολογικής γεωργίας. Χρόνος βρασίματος: 16-18min. Το ιδανικό ρύζι για αυθεντικό ριζότο! Περιέχει περισσότερο άμυλο και είναι πιο μακρύκοκκο από το κλασσικό ρύζι για ριζότο. Έτσι συγκρατεί περισσότερα υγρά και διατηρεί καλύτερα το σχήμα του κατά τη διάρκεια βρασίματος. Το Carnaroli δίνει στο ριζότο κρεμώδη και απαλή υφή. Καλλιεργείται κυρίως στη Βορειοδυτική Ιταλία και συγκεκριμένα στην επαρχία Vercelli που φημίζεται για την ποιότητα του συγκεκριμένου είδους ρυζιού.
Μπορεί να περιέχει ίχνη γλουτένης και σόγιας. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα κλείνετε καλά τη συσκευασία.
Επιπλέον στοιχεία
Τύπος | Βιολογικό |
---|---|
Συστατικά | ρύζι ποιότητας Carnaroli |