Λεπτομέρειες
Είναι ένα προιόν βιολογικής γεωργίας. Συστατικά: ρύζι μακρύ καστανό (Ιταλία), ρύζι κόκκινο Camargue (Γαλλία), ρύζι άγριο 6,25% (Καναδάς).
Προετοιμασία: 250 γρ ρύζι σε 500ml νερό για 50-60min σε μέτρια θερμοκρασία. Ρυζοκεφτέδες τρίχρωμοι (για 4 άτομα): Υλικά: 200 γρ ρύζι ανάμεικτο τρίχρωμο Rapunzel, 1 κρεμμύδι, 2 αυγά, 2 κουταλιές σούπας κρουτόν, ένα ματσάκι μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο, 2 κουταλιές σούπας φοινικέλαιο ή λάδι καρύδας. Διαδικασία: Βράζετε το ρύζι όπως αναγράφεται παραπάνω. Προσθέτετε το κρεμμύδι, τα αυγά, τα κρουτόν, το μαϊντανό, και τα μπαχαρικά και ανακατεύετε. Σχηματίστε μικρούς κεφτέδες και ρίξτε τους στο ζεστό λάδι να ψηθούν για 5-8 λεπτά. Σερβίρετε με σάλτσα τομάτας Rapunzel.
Μπορεί να περιέχει ίχνη γλουτένης εξαιτίας του εξοπλισμού παραγωγής. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα κλείνετε καλά τη συσκευασία.
Επιπλέον στοιχεία
Τύπος | Βιολογικό |
---|---|
Συστατικά | ρύζι μακρύ καστανό (Ιταλία), ρύζι κόκκινο Camargue (Γαλλία), ρύζι άγριο 6,25% (Καναδάς) |