Περισσοτερες Οψεις

Βιολογικό αγαρ αγαρ 30gr

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:BEG001
4,46 €
Άγαρ-άγαρ Πηκτικό γρήγορης δράσης
Πηκτικό φυτικής προέλευσης για σάλτσες, σούπες, μαρμελάδες, γλάσο για γλυκά. Αντικαθιστά τη ζελατίνη ζωικής προέλευσης. Με φυσική γεύση.
Χρήση: Διαλύστε σε κρύο υγρό, προσθέστε το στο φαγητό κατά το μαγείρεμα και αφήστε το να βράσει για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας. Η δράση του Άγαρ-άγαρ ξεκινάει όταν η θερμοκρασία του φαγητού μειωθεί κάτω από τους 40οC. Θερμαίνοντας ξανά το φαγητό, γίνεται και πάλι ρευστό. Μπορείτε να ρυθμίσετε την πήξη προσθέτοντας νερό ή Άγαρ-άγαρ. 1 κουταλιά του γλυκού Άγαρ-άγαρ αρκεί για 700 ml υγρού.
Δεν περιέχει: γλουτένη, ζάχαρη, λακτόζη, γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

Λεπτομέρειες

Άγαρ-άγαρ Πηκτικό γρήγορης δράσης Πηκτικό φυτικής προέλευσης για σάλτσες, σούπες, μαρμελάδες, γλάσο για γλυκά. Αντικαθιστά τη ζελατίνη ζωικής προέλευσης. Με φυσική γεύση. Χρήση: Διαλύστε σε κρύο υγρό, προσθέστε το στο φαγητό κατά το μαγείρεμα και αφήστε το να βράσει για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας. Η δράση του Άγαρ-άγαρ ξεκινάει όταν η θερμοκρασία του φαγητού μειωθεί κάτω από τους 40οC. Θερμαίνοντας ξανά το φαγητό, γίνεται και πάλι ρευστό. Μπορείτε να ρυθμίσετε την πήξη προσθέτοντας νερό ή Άγαρ-άγαρ. 1 κουταλιά του γλυκού Άγαρ-άγαρ αρκεί για 700 ml υγρού. Δεν περιέχει: γλουτένη, ζάχαρη, λακτόζη, γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

Επιπλέον στοιχεία

Τύπος Βιολογικό
Συστατικά Ζελατίνη άγαρ-άγαρ. Πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες Δοσολογία: 2 g (περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού άγαρ - άγαρ) αντιστοιχούν σε 6 φύλλα ζελατίνης και πηκτώματα 500 ml υγρού.
Διατροφικά στοιχεία Ανά 100γρ: Ενέργεια: 720kj/ 172kcal - Πρωτεϊνες: 0.5γρ. - Φ.Ινες: 86gr - Υδατάνθρακες: 0,5γρ. - Εκ των οποίων σάκχαρα: 0,5gr - Λίπη: 0γρ. - Εκ των οποίων κορεσμένα: 0gr - Αλάτι: 1,3γρ.

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5