Περισσοτερες Οψεις

Βιολογική σταφίδα σουλτανίνα DEMETER Rapunzel 250 γρ

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:RAP0503
3,05 €
Συστατικά: σουλτανίνα βιοδυναμικής γεωργίας, ηλιέλαιο βιολογικής γεωργίας. Το προϊόν έχει για πάνω από 25 χρόνια αξιόπιστη συνεργασία στις βιολογικές καλλιέργειες.

Λεπτομέρειες

Συστατικά: σουλτανίνα βιοδυναμικής γεωργίας, ηλιέλαιο βιολογικής γεωργίας. Demeter είναι το σήμα για τρόφιμα που προέρχονται από ελεγχόμενη βιολογική – βιοδυναμική καλλιέργεια. Η σταφίδα σουλτανίνα Rapunzel προέρχεται από το RAPUNZEL ORGANIC FARMING PROJECT στην Τουρκία, το οποίο εξασφαλίζει άριστη ποιότητα προϊόντος και βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης και συντήρησης περιβάλλοντος της τοπικής κοινότητας.

Το σταφύλι σουλτανίνα αποξηραίνεται στον ήλιο για 3-5 μέρες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μούσλι, μαγειρική, ζαχαροπλαστική.

Τα χαρακτηριστικά του προϊόντος της RAPUNZEL ORGANIC FARMING PROJECT είναι: Άριστη ποιότητα βιολογικού προϊόντος. Για πάνω από 25 χρόνια αξιόπιστη συνεργασία στις βιολογικές καλλιέργειες. Βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης και συντήρησης περιβάλλοντος της κοινότητας. Με συνέπεια στις απαιτήσεις της βιολογικής γεωργίας.

Τα πιστοποιημένα βιολογικά αποξηραμένα φρούτα δεν έχουν υποστεί επεξεργασία με χημικά ή άλλα συνθετικά μέσα. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα κλείνετε καλά τη συσκευασία.

Επιπλέον στοιχεία

Τύπος Βιολογικό
Συστατικά σουλτανίνα βιοδυναμικής γεωργίας, ηλιέλαιο βιολογικής γεωργίας.

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5