Περισσοτερες Οψεις

Βιολογική πρωτεϊνη ρυζιού coco Βιολόγος 500 γρ

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:biologos-kafe-rizi-500
23,90 €
Η 100% πρωτεΐνη ρυζιού είναι ιδανική χορτοφαγική επιλογή για να καλύψετε τις ανάγκες σας σε πρωτεΐνη.Η πρωτεΐνη ρυζιού της εταιρείας Βιολόγος παράγεται με έναν μοναδικό τρόπο, με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, σε συνθήκες χαμηλής Βιολογική πρωτεϊνη ρυζιού Βιολόγος 500 γρθερμοκρασίας και χωρίς χημικά πρόσθετα. Αποτελεί ιδανική λύση πρόσληψης πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας για χορτοφάγους, αθλητές, άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη ή ηλικιωμένους, ακόμα και για άτομα που επιθυμούν να χάσουν βάρος.

Λεπτομέρειες

Η 100% πρωτεΐνη καφέ ρυζιού είναι ιδανική χορτοφαγική επιλογή για να καλύψετε τις ανάγκες σας σε πρωτεΐνη.

Η πρωτεΐνη καφέ ρυζιού της εταιρείας Βιολόγος παράγεται με έναν μοναδικό τρόπο, με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας και χωρίς χημικά πρόσθετα. Αποτελεί ιδανική λύση πρόσληψης πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας για χορτοφάγους, αθλητές, άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη ή ηλικιωμένους, ακόμα και για άτομα που επιθυμούν να χάσουν βάρος.

Παρέχει 80% πρωτεΐνη, αποτελώντας το υψηλότερο ποσοστό φυτικής πρωτεΐνης που υπάρχει στην αγορά.

Σημειώνει 98% βαθμό συσχέτισης με το μητρικό γάλα και 98,2% πεπτική αφομοίωση, από τα υψηλότερα ποσοστά σε σχέση με άλλες πηγές πρωτεϊνών.

Παράγεται σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας με φυσική ενζυμική διαδικασία και χωρίς τη χρήση χημικών πρόσθετων ή όξινη υδρόλυση.

Περιέχει όλα τα απαραίτητα και μη αμινοξέα.

Είναι υψηλής βιολογικής αξίας φυτική πρωτεΐνη.

Παρέχει από τη φύση της βιταμίνη Ε και ορισμένες βιταμίνες του συμπλέγματος Β, καθώς και μέταλλα, όπως φώσφορο, σίδηρο και κάλιο.

Χάρη στην ομοιότητα της με το μητρικό γάλα και την εύκολη αφομοίωση της, ανήκει στις πιο πλήρεις και εύπεπτες πρωτεΐνες.

Επιπλέον στοιχεία

Τύπος Βιολογικό
Περιέχει Πρωτεΐνες
Διατροφικά στοιχεία Διατροφική ανάλυση ανά 30g και ανά 100g: Ενέργεια 115.2kcal 384kcal Πρωτεΐνη 24.2g 80.8g Υδατάνθρακες 4,5g 15.0 g Λίπος 1,44g 4,8g Φυτικές ίνες 0.93g 3.1g Ασβέστιο /Calcium 1,65mg 5.5 mg Σίδηρο/ Iron 0,57mg 1.9 mg Μαγνήσιο/ Magnesium 0,12mg 0.4 mg Φώ

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Ποιότητα
0/5
Τιμή
0/5