Λεπτομέρειες
Tα αμύγδαλα αποτελούν το πιο πυκνό σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών. Μια μερίδα (περίπου 20 αμύγδαλα, όσα δηλαδή χωράνε σε 2 χούφτες) είναι άριστη πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών και προσφέρουν κάλιο, ασβέστιο, φώσφορο, σίδηρο και πολυακόρεστα λιπαρά. Απολαυστικό και υγιεινό σνακ που καταναλώνεται εύκολα σκέτο ή σε σαλάτες, σάλτσες, στο γιαούρτι, σε επιδόρπια και τόσα άλλα. Μπορεί να περιέχει ίχνη άλλων ξηρών καρπών. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα κλείνετε καλά τη συσκευασία.
Επιπλέον στοιχεία
Τύπος | Βιολογικό |
---|---|
Περιέχει | Βιταμίνες, Πρωτεΐνες |
Συστατικά | αμύγδαλα |