Λεπτομέρειες
Είναι ένα προϊόν βιολογικής γεωργίας. Χρήση: σε σαλάτες, βραστά και σουφλέ, για ορεκτικά όπως και για σάλτσες ή πουρέδες. Προετοιμασία: Σε κρύο νερό για 3 ώρες. Αφού τις στραγγίξετε, βράσιμο για 20 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία (1 κούπα φακές με 3 κούπες νερό). Μετά το βράσιμο ρίχνετε αλάτι. Αν δεν τις μουσκέψετε, ο χρόνος βρασίματος είναι περίπου 60 λεπτά.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα κλείνετε καλά τη συσκευασία.
Επιπλέον στοιχεία
Τύπος | Βιολογικό |
---|---|
Συστατικά | χονδρές, καφέ φακές |