Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Viogenesis Vitamin C 1000 mg 30 tabs

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:Viogenesis-C-1000-30tabs
6,67 €
Το Calcium Ascorbate είναι μία μη όξινη μορφή Βιταμίνης C και παρέχει επίσης μία επαρκή ποσότητα ασβεστίου. Το Ασκορβικό Ασβέστιο είναι κατάλληλο για άτομα με εντερικά προβλήματα. και η καταλληλότερη μορφή βιταμίνης C για άτομα με ευαισθησία στο στομάχι, έλκη, πεπτικά προβλήματα, εντερικά προβλήματα και προβλήματα αρθρώσεων.

Λεπτομέρειες

Το Calcium Ascorbate είναι μία μη όξινη μορφή Βιταμίνης C και παρέχει επίσης μία επαρκή ποσότητα ασβεστίου. To συγκεκριμένο σκεύασμα είναι κατάλληλο για άτομα με εντερικά προβλήματα. και η καταλληλότερη μορφή βιταμίνης C για άτομα με ευαισθησία στο στομάχι, έλκη, πεπτικά προβλήματα, εντερικά προβλήματα και προβλήματα αρθρώσεων. Ο συνδυασμός του μορίου του ασκορβικού οξέος με τα μέταλλα ασβέστιο και μαγνήσιο, εξουδετερώνει την όξινη επίδραση που έχει το ασκορβικό οξύ όταν χρησιμοποιείται μόνο του, με αποτέλεσμα να απορροφάται περισσότερο εύκολα στη κυκλοφορία του αίματος.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η βιταμίνη C συμμετέχει σε πολλές ζωτικές μεταβολικές διαδικασίες έχοντας υποστηρικτική συνεισφορά στις ομαλές μεταβολικές διεργασίες στο σώμα μας, στηρίζει την ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, δίνει συμπληρωματική συνεισφορά για την προστασία των κυττάρων ενάντια στο οξειδωτικό στρες, συμβάλλει στη στήριξη του μεταβολισμού της βιοενέργειας και για να μειώνει την κούραση και την εξάντληση και συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Βιταμίνες
Χρήση Βιταμίνες

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5