Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Viogenesis Sanddorn (Ιπποφαές) 500ml

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:Viogenesis Sanddorn Ιπποφαές 500ml
11,25 €
Φυσικός βιολογικός 100% χυμός ιπποφαές. Το ιπποφαές είναι από τα αρχαιότερα φυτά στη Γη. Η επιστημονική του ονομασία είναι Ιπποφαές το ραμνοειδές (Hippophae rhamnoides). Οι καρποί του μοιάζουν με ρώγες σταφυλιού, είναι πορτοκαλί και χυμώδεις και έχουν υπόξινη γεύση. Στην αρχαιότητα η χρήση του ήταν πολύ διαδεδομένη.

Λεπτομέρειες

Φυσικός βιολογικός 100% χυμός ιπποφαές. Το ιπποφαές είναι από τα αρχαιότερα φυτά στη Γη. Η επιστημονική του ονομασία είναι ιπποφαές το ραμνοειδές (Hippophae rhamnoides). Οι καρποί του μοιάζουν με ρώγες σταφυλιού, είναι πορτοκαλί και χυμώδεις και έχουν υπόξινη γεύση. Στην αρχαιότητα η χρήση του ήταν πολύ διαδεδομένη.

Περιέχει 1000% περισσότερη βιταμίνη C από το πορτοκάλι. Η περιεκτικότητά του σε βιταμίνη Ε είναι 200% υψηλότερη από το έλαιο σίτου, 900% περισσότερη από το έλαιο καλαμποκιού και 3500% υψηλότερη από το έλαιο σόγιας. Οι φυτοστερόλες που περιέχει ξεπερνούν κατά πολύ εκείνες του ελαίου της σόγιας. Έχει όλες τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β (συμπεριλαμβανομένης της Β 12, που δεν υπάρχει σε άλλες φυτικές τροφές) και όλα τα απαραίτητα για τον οργανισμό μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Περιέχει λυκοπένιο, ζεαξανθίνη, ασταξανθίνη και β-καροτίνη. Περιέχει β-σιτοστερόλη. Η β-σιτοστερόλη ανήκει σε μια ομάδα στερολών που υπάρχουν μόνο στα φυτά και έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα της LDL.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Βότανα
Χρήση Ανοσοποιητικό, Αντιοξειδωτικά, Αποτοξίνωση, Καλή υγεία, Υπερτροφές

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5