Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Viogenesis Prostafit Active 30 ταμπλέτες

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:Viogenesis Prostafit Active
26,25 €
Είναι μια εξελιγμένη φόρμουλα για τον προστάτη. Ο προστάτης είναι ένας μικρός αδένας με βάρος 10-20 γραμμάρια σε σχήμα κάστανου. Βρίσκεται ακριβώς κάτω από την ουροδόχο κύστη, ενώ μέσα του περνά η ουρήθρα. Παράγει το προστατικό υγρό που αποθηκεύεται στον αδένα και εξωθείται κατά την εκσπερμάτιση προς την ουρήθρα. Άρα ο προστάτης είναι απαραίτητος αποκλειστικά για την εκσπερμάτιση και την αναπαραγωγή.
Ο προστάτης είναι ένας σημαντικός αδένας για τον αντρικό οργανισμό αλλά και για τον ανδρισμό.

Λεπτομέρειες

Είναι μια εξελιγμένη φόρμουλα για τον προστάτη. Ο προστάτης είναι ένας μικρός αδένας με βάρος 10-20 γραμμάρια σε σχήμα κάστανου. Βρίσκεται ακριβώς κάτω από την ουροδόχο κύστη, ενώ μέσα του περνά η ουρήθρα. Παράγει το προστατικό υγρό που αποθηκεύεται στον αδένα και εξωθείται κατά την εκσπερμάτιση προς την ουρήθρα. Άρα ο προστάτης είναι απαραίτητος αποκλειστικά για την εκσπερμάτιση και την αναπαραγωγή. Ο προστάτης είναι ένας σημαντικός αδένας για τον αντρικό οργανισμό αλλά και για τον ανδρισμό.

Εχει σημαντικές λειτουργίες όπως: έλεγχο της ούρησης, εφοδιασμό του σπέρματος, λειτουργία της εκσπερμάτωσης.

Τα βασικά συμπτώματα είναι: Διαταραχές στη ροή των ούρων (συχνουρία, επιτακτική ούρηση, διστακτικότητα – δυσκολία της ροή των ούρων, μικρό τόξο ούρησης), διακοπτόμενη ούρηση, μειωμένη δύναμη ροής ούρων, ατελής κένωσης της ουροδόχου κύστης, επιπλέον στα συμπτώματα της πάθησης περιλαμβάνονται τα: πόνος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και του πυελικού εδάφους, πόνο κατά την εκσπερμάτιση, πρόωρη εκσπερμάτιση, στυτική δυσλειτουργία, και τέλος μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Βότανα
Χρήση Προστάτης

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5