Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Viogenesis Optima Probiotic 22billon 30 caps

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:VGS1132
23,63 €
Είναι ένα ισχυρό μείγμα προβιοτικών στελεχών που περιέχει 22 δις φιλικά μικρόβια σες κάθε κάψουλα, οι οποίες είναι γαστροανθεκτικές και εντεροδιαλυτές. Είναι επεξεργασμένες σε κενό, με απόλυτη εξασφάλιση σταθερότητας στη ποιότητα και στη δραστικότητα των βακτηριδίων μέχρι την στιγμή της κατανάλωσης.

Λεπτομέρειες

Είναι ένα ισχυρό μείγμα προβιοτικών στελεχών που περιέχει 22 δις φιλικά μικρόβια σε κάθε κάψουλα, οι οποίες είναι γαστροανθεκτικές και εντεροδιαλυτές. Είναι επεξεργασμένες σε κενό, με απόλυτη εξασφάλιση σταθερότητας στη ποιότητα και στη δραστικότητα των βακτηριδίων μέχρι την στιγμή της κατανάλωσης.

Παρασκευάζουν και μας παρέχουν υψηλές ποσότητες βιταμινών B3 (νιασίνη) και B6 (πυριδοξίνη), φυλλικό οξύ και βιοτίνη. Παράγουν λακτάση, ένα ένζυμο που βοηθά στη διάσπαση των γαλακτοκομικών προϊόντων στο πεπτικό μας σύστημα.

Παράγουν αντιβιοτικές ουσίες έτσι ώστε να σκοτώνουν εχθρικά βακτήρια ή αλλάζουν το pH του εντέρου έτσι ώστε τα εχθρικά βακτήρια να μη μπορούν να επιζήσουν. Mερικά (όπως ο acidophilus και τα bifidobacteria) έχουν αποδείξει σε πειράματα στο εργαστήριο ότι έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες, καταστρέφοντας μεταλλαγμένα κύτταρα. Bοηθούν στην κινητικότητα του εντέρου και στην ικανότητά του να απορροφά θρεπτικά συστατικά από τις τροφές.

Aυξάνουν τις δυνάμεις του ανοσοποιητικού μας μηχανισμού. Bοηθούν στην ταχύτερη αποκατάσταση κυττάρων που έχουν υποστεί τοξική επίδραση ακτινοβολίας και βρίσκονται σε φάση αναγέννησης. Bοηθούν στη μείωση της απορρόφησης λιπαρών ουσιών, μειώνοντας έτσι τα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Πεπτικά ένζυμα
Χρήση Γαστρεντερική υγεία

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5