Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Viogenesis Naehrhefefloken Bio 125 γρ

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:Viogenesis-Naehrhefefloken-Bio
7,70 €
Οι μαγιές είναι μονοκύτταροι οργανισμοί που μετατρέπουν την τροφή τους, μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται ζύμωση, σε αλκοόλη και διοξείδιο του άνθρακα. Ενώ οι ποικιλίες της μαγιάς αφθονούν, πολύ λίγα είδη παρέχουν σημαντικά οφέλη για τον άνθρωπο.

Λεπτομέρειες

Οι μαγιές είναι μονοκύτταροι οργανισμοί που μετατρέπουν την τροφή τους, μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται ζύμωση, σε αλκοόλη και διοξείδιο του άνθρακα. Ενώ οι ποικιλίες της μαγιάς αφθονούν, πολύ λίγα είδη παρέχουν σημαντικά οφέλη για τον άνθρωπο. Σε γενικές γραμμές, η μαγιά από μελάσα είναι μια εξαιρετική πηγή υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης συγκρίσιμη με την αξία της πρωτεΐνης σόγιας. Περίπου 40 % του βάρους της ξηρής μαγιάς, αποτελείται από πρωτεΐνη που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα.

Επιπλέον, όπως η σόγια, η μαγιά μπύρας είναι πλούσια σε λυσίνη, γεγονός που καθιστά τα δύο από αυτά τα τρόφιμα εξαιρετικά συμπληρώματα για τα δημητριακά, των οποίων οι πρωτεΐνες είναι γενικά χαμηλές σε λυσίνη. Μια κουταλιά της σούπας μαγιά διατροφικά μπορεί να σας δώσει 8 γραμμάρια πρωτεΐνης σε μόλις 58 θερμίδες.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Δημητριακά
Χρήση Καλή υγεία

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5