Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Viogenesis Healthy Detox 500ml

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:VGS1392
25,46 €
Συμπυκνωμένο μείγμα φυσικών συστατικών για αποτοξίνωση, κυτταρική προστασία και μεταβολισμό.

Λεπτομέρειες

Συμπυκνωμένο μείγμα φυσικών συστατικών για αποτοξίνωση, κυτταρική προστασία και μεταβολισμό.

Γιατί η αποτοξίνωση δεν είναι μόδα, είναι ανάγκη. Γιατί η γήρανση, ο κυτταρικός εκφυλισμός και οι κυτταρικές αλλοιώσεις ενισχύονται σε τοξινωμένο σώμα.

Γιατί το χημικό εργοστάσιο του οργανισμού μας - το συκώτι - πρέπει πάντα να είναι καθαρό για να μπορεί να μας προστατεύει

Γιατί καμμία προσπάθεια αδυνατίσματος δεν μπορεί να είναι επιτυχής όταν το σώμα είναι τοξινωμένο

Γιατί οι βλαβερές ουσίες - τοξίνες που υπάρχουν στις τροφές, στο νερό και στον αέρα περνούν καθημερινά στο σώμα μας και συσσωρεύονται συνεχώς

Γιατί όσο πιο πολλές τοξίνες υπάρχουν στο σώμα μας τόσο περισσότερο κινδινεύει η οργανική και μεταβολική μας ισορροπία.

Γιατί οι τοξίνες, οι οποίες αποθηκεύονται κυρίως στα λιποκύτταρα μπλοκάρουν την διαδικασία απέκκρισης, και όσο δεν απομακρύνονται με τις φυσιολογικές διεργασίες αποταμιεύονται στο δέρμα, τα μαλλιά, το πεπτικό και το λεμφικό σύστημα, αυξάνοντας τις πιθανότητες πρόκλησης προβλημάτων, όπως η δυσκοιλιότητα, ο πονοκέφαλος, η τριχόπτωση, η κυτταρίτιδα, ή επιβαρύνοντας ασθένειες, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, οι καρδιοπάθειες, το μεταβολικό σύνδρομο, ο σακχαρώδης διαβήτης.

Γιατί η σωστή και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού βοηθάει σημαντικά στην αντιμετώπιση προβλημάτων όπως το έλκος, η δυσπεψία, οι λιθιάσεις, οι εντερικές παθήσεις, ακόμα και οι παθήσεις του ήπατος.

Γιατί προβλήματα όπως η ακμή, η ψωρίαση, το έκζεμα και γενικά οι δερματίτιδες οφείλονται κατά κύριο λόγο σε αδυναμία του σώματος να χειριστεί τις τοξίνες.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Βότανα
Χρήση Αποτοξίνωση

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5