Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Viogenesis Brain Active 30 ταμπλέτες

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:VGS0746
26,25 €
Μέχρι και πρόσφατα τα προβλήματα μνήμης ήταν σχεδόν ταυτόσημα με την γήρανση. Η άνοια, το Αλτσχάιμερ, η έκπτωση των γνωστικών λειτουργιών ήταν σχεδόν αναμενόμενες καταστάσεις για τα άτομα προχωρημένης ηλικίας.

Λεπτομέρειες

Μέχρι και πρόσφατα τα προβλήματα μνήμης ήταν σχεδόν ταυτόσημα με την γήρανση. Η άνοια, το Αλτσχάιμερ, η έκπτωση των γνωστικών λειτουργιών ήταν σχεδόν αναμενόμενες καταστάσεις για τα άτομα προχωρημένης ηλικίας. Είναι φόρμουλα BRAIN ACTIVE με στόχο να αποτελέσει σημαντικό βοήθημα για όλες τις παραπάνω καταστάσεις, για τον καθένα από εσάς. Η σύγχρονη τεχνογνωσία, οι πιο νέες επιστημονικές εξελίξεις και όλα όσα η έρευνα έχει αποφανθεί ως σημαντικά έχουν περιληφθεί στο προϊόν αυτό. Χρησιμοποιείστε το και στο επίπεδο της πρόληψης αλλά και μετά την εμφάνιση των προβλημάτων και διατηρείστε τον εγκέφαλό σας νεανικό, υγιή, αποδοτικό. Το Bacopa χρησιμοποιείται ευρέως στην ινδική ιατρική ως τονωτικό των νεύρων και ενισχυτικό της μνήμης και των γενικότερων εγκεφαλικών λειτουργιών.

Παραδοσιακά το Bacopa πιστεύεται ότι είναι πολύ αποτελεσματικό στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στα αγγεία του εγκεφάλου, και ότι μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της νοημοσύνης ενός ατόμου, και στην βελτίωση των πνευματικών λειτουργιών.

Τα οφέλη από την δράση του Bacopa είναι συνήθως αισθητά πολύ σύντομα.

Η βελτίωση της κλινικής εικόνας των νευροεκφυλιστικών διαταραχών που σχετίζονται είτε με το οξειδωτικό στρες είτε με την φυσιολογική γήρανση με την χρήση του εκχυλίσματος Bacopa είναι σίγουρη, σύντομη και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά θεαματικά.

Συνιστάται για τη νόσο του Alzheimer όπου πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι αυτό το βότανο έχει ευεργετική επίδραση στην συγκέντρωση, και την μνήμη. * Προωθεί τόσο τη βραχυπρόθεσμη όσο και μακροπρόθεσμη μνήμη. * Είναι ιδανικό για τα άτομα που πάσχουν από αμνησία και μειωμένη μνήμη, που δεν έχουν την ικανότητα να μαθαίνουν, να απομνημονεύουν και να ανακαλούν πληροφορίες. * Ακόμη χρήσιμο θα μπορούσε να φανεί σε άτομα με αργές αντιδράσεις, με άνοια, και μειωμένη απόκριση στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος. * Χρησιμοποιείται ως ένα φυτικό τονωτικό του εγκεφάλου για να αναζωογονοηθεί το σώμα και ως τονωτικό νεύρων για την προώθηση της μνήμης. Βοηθά να ξεπεραστούν οι αρνητικές επιπτώσεις του στρες και βελτιώνει τη μνήμη. Προκαλεί μια αίσθηση ηρεμίας και ειρήνης για όσους υποφέρουν από στρες και το νευρικό άγχος, ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνει τις νοητικές διεργασίες. * Το Bacopa είναι σε θέση να αργοπορεί τα συμπτώματα της φυσικής γήρανσης των εγκεφαλικών κυττάρων.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Βότανα
Χρήση Μνήμη

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Ποιότητα
0/5
Τιμή
0/5