Περισσοτερες Οψεις

Βάμμα Γαϊδουράγκαθου Επαινος 30 ml

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:ep-0180
8,90 €
Το βάμμα Γαιδουράγκαθου Έπαινος είναι απόλυτα φυσικό. Συνήθως είναι καλύτερα από τα απλά βότανα, αφού εμπεριέχουν συμπυκνωμένη δύναμη και είναι περισσότερο αποτελεσματικά από τα αφεψήματα και τα εγχύματα , ενώ υπερτερούν από τα συμπληρώματα διατροφής που είναι σε μορφή χαπιών καθώς δεν περιέχουν χημικές ουσίες ή συντηρητικά. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι η απορρόφηση από τον οργανισμό και η αφομοίωση του γίνεται άμεσα.

Λεπτομέρειες

Το βάμμα Γαϊδουράγκαθου Έπαινος είναι απόλυτα φυσικό. Συνήθως είναι καλύτερα από τα απλά βότανα, αφού εμπεριέχουν συμπυκνωμένη δύναμη και είναι περισσότερο αποτελεσματικά από τα αφεψήματα και τα εγχύματα , ενώ υπερτερούν από τα συμπληρώματα διατροφής που είναι σε μορφή χαπιών καθώς δεν περιέχουν χημικές ουσίες ή συντηρητικά. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι η απορρόφηση από τον οργανισμό και η αφομοίωση του γίνεται άμεσα.

Το βάμμα γαϊδουράγκαθου αποτοξινώνει και προστατεύει το συκώτι από τοξίνες και την χρήση αλκοόλ. Βοηθά στην ανανέωση των ηπατικών κυττάρων και συμβάλλει στη θεραπεία της ηπατίτιδας, του ίκτερου και της κίρρωσης του ήπατος. Συμβάλει στην καλή λειτουργία της χολής, αυξάνοντας την έκκριση και την ροή της χολής από το ήπαρ και τη χοληδόχο κύστη. Κατά την έμμηνο ρύση, όταν η αιμορραγία είναι ασυνήθιστα βαριά ή παρατεταμένη. Τέλος, είναι καταπραϋντικό στην αλλεργία και την ρινική καταρροή. Λόγω της καλής λειτουργίας του συκωτιού μπορεί να βοηθήσει και στην απώλεια κιλών, κυρίως παχύσαρκων ανθρώπων.

Θα πρέπει να ενημερώνεστε από το γιατρό σας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Επιπλέον στοιχεία

Τύπος Απλό
Περιέχει Βότανα
Χρήση Αποτοξίνωση
Συσκευασία Συσκευασμένο

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5