Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now True Calm 90 caps

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:155
17,55 €
Πολυφόρμουλα. Χαλάρωση - Ισορροπημένη διάθεση - Ρύθμιση νευρικών κυττάρων.

Λεπτομέρειες

Πολυφόρμουλα. Χαλάρωση - Ισορροπημένη διάθεση - Ρύθμιση νευρικών κυττάρων. Το True Calm περιλαμβάνει θρεπτικά συστατικά για τον εγκέφαλο, όπως το GABA, ένα αμινοξύ που στηρίζει την ρύθμιση των υπερ-διεγερμένων νευρικών κυττάρων. Συνδυάζεται συνεργιστικά, με βιταμίνες, βότανα και άλλα αμινοξέα για να υποστηρίξει τη χαλάρωση και μια ισορροπημένη διάθεση.

Το G-αμινοβουτυρικό οξύ (GABA) λειτουργεί ως νευροδιαβιβαστής στο κεντρικό νευρικό σύστημα, μειώνοντας τη δραστηριότητα των νευρώνων, εμποδίζοντάς τους έτσι να υπερ-πυροδοτούνται. Με την niacinamide (Β3) και την ινοσιτόλη, το GABA αποτρέπει τα μηνύματα που σχετίζονται με το άγχος να φτάσουν στα κινητικά κέντρα του εγκεφάλου και είναι απαραίτητο για το μεταβολισμό του εγκεφάλου. Το GABA έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της κατάθλιψης και του άγχους. Λειτουργεί ως ανασταλτικός νευροδιαβιβαστής που μπλοκάρει τη διαβίβαση αντίκτυπου από το ένα κύτταρο στο άλλο, μέσα στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Βελτιώνει τον κύκλο του ύπνου, επιτρέποντας έναν πιο ξεκούραστο ύπνο.

Η Γλυκίνη είναι ένα από τα μη απαραίτητα αμινοξέα και χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στη δημιουργία μυϊκού ιστού και τη μετατροπή της γλυκόζης σε ενέργεια. Είναι επίσης απαραίτητη για τη διατήρηση του υγιούς κεντρικού νευρικού και πεπτικού συστήματος. Έρευνες έχουν δείξει ότι αυτό το αμινοξύ μπορεί να βοηθήσει στην παρεμπόδιση των νευροδιαβιβαστών που προκαλούν επιληπτική δραστηριότητα, υπερδραστηριότητα και μανιακή (διπολική) κατάθλιψη. Η Ταυρίνη, τέλος παράγει αγχολυτική δράση και μπορεί να ενεργήσει ως ρυθμιστής ή αγχολυτικός παράγοντας στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Οξύ
Χρήση Ειδική διατροφή, Ηρεμία- Χαλαρωτικό

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Ποιότητα
0/5
Τιμή
0/5