Τρόποι αποστολής

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα από τη λήψη της παραγγελίας μέσω courier ACS. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η κούριερ θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

Για τα μεγάλα σε όγκο, αλλά και βάρος προϊόντα υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής με πρακτορείο μεταφορών, όπου το κόστος είναι σαφώς μικρότερο από αυτό της κούριερ. Η παραλαβή σε αυτές τις περιπτώσεις (σε ποσοστό άνω του 90%) γίνεται στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει την επομένη στη Θράκη, Μακεδονία, Ηπειρο και Στερεά Ελλάδα και σε δύο ημέρες στην Πελοπόννησο, Κρήτη και νησιά. Σε αυτή την περίπτωση όμως δεν υπάρχει η δυνατότητα της αντικαταβολής. Μπορεί να γίνεται προπληρωμή της παραγγελίας σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες ή μέσω paypal από τη φόρμα παραγγελίας.

Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από την οδό Υψηλάντου 37, Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη, κατόπιν προηγούμενης επικοινωνίας μας.

Επίσης κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τι παραγγείλατε. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της και μπορείτε να βλέπετε τα στάδια διεκπεραίωσης στην εξέλιξη παραγγελίας. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.