Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Viogenesis SAM-e Plus 200 mg 60 tabs

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:VGS4829
29,25 €
Το Viogenesis SAM-e Plus 200 mg είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μια ειδική μορφή μεθειονίνης, τη S-adenosymlethionine (Σ-αδενοσυλομεθειονίνη) (SAM-e).Λόγω του ότι έχει τόσες πολλές δράσεις σε διαφορετικά σημεία του σώματος, η SAMe μπορεί να έχει πολλά οφέλη για την υγεία.

Λεπτομέρειες

Το Viogenesis SAM-e Plus 200 mg είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μια ειδική μορφή μεθειονίνης, τη S-adenosymlethionine (Σ-αδενοσυλομεθειονίνη) (SAM-e).Λόγω του ότι έχει τόσες πολλές δράσεις σε διαφορετικά σημεία του σώματος, η SAMe μπορεί να έχει πολλά οφέλη για την υγεία.

Η SAMe μπορεί να διεγείρει την αναγέννηση του ήπατος και να αποκαθιστά ή να αντιστρέφει την προκαλούμενη από κίρρωση ηπατική βλάβη. Στο συκώτι η SAM-e εκτελεί δύο βασικές λειτουργίες: τη μεθυλίωση και τον σχηματισμό της πιο ουσιώδους ουσίας - το αμινοξύ γλουταθειόνη που είναι και αντιοξειδωτικό και αποτοξινωτικό. Η SAMe δρα ως πρόδρομος για την παραγωγή γλουταθειόνης. Η SAM-e μετατρέπεται σε κυστεΐνη στο σώμα, και η N-acetyl-L-cysteine αυξάνει τη γλουταθειόνη στο σώμα. Οι ασθενείς με κίρρωση συχνά δυσκολεύονται να μετατρέψουν τη μεθειονίνη σε SAM-e. Μελέτες δείχνουν ότι όταν χορηγούνται σε αυτούς τους ασθενείς η SAM-e, αποκαθίσταται η λειτουργία της χολής και αυξάνονται τα χολικά άλατα. H SAM-e μπορεί να προσφέρει σημαντικό όφελος σε ασθενείς που πάσχουν από παθήσεις της χοληδόχου κύστης.

Η SAM-e έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική στην ανακούφιση όλων των μορφών κατάθλιψης εκτός της διπολικής κατάθλιψης. Η SAM-e θεωρείται ότι ασκεί το αντικαταθλιπτικό της αποτέλεσμα αυξάνοντας την παραγωγή των νευροδιαβιβαστών που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη διάθεση, τη συμπεριφορά και τα συναισθήματα. Η SAM-e επηρεάζει το μεταβολισμό των νευροδιαβιβαστών του εγκεφάλου ντοπαμίνη και σεροτονίνη, που και οι δύο συμβάλλουν στη ρύθμιση της διάθεσης. Διαπερνά το σχεδόν αδιαπέραστο εμπόδιο μεταξύ του αίματος και του εγκεφάλου, τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, ένα εμπόδιο που εμποδίζει πολλά φάρμακα να δρουν στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Τα επίπεδα της SAM-e είναι χαμηλότερα στο νωτιαίο υγρό των ατόμων που πάσχουν από κατάθλιψη.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η SAM-e βελτιώνει ασθενείς με ινομυαλγία. Η SAM-e αυξάνει τα επίπεδα σεροτονίνης, έναν νευροδιαβιβαστή που ανακουφίζει τον πόνο και την κατάθλιψη – δύο πολύ κοινά συμπτώματα της ινομυαλγίας.

Η έλλειψη της SAMe στους ιστούς των αρθρώσεων, ακριβώς όπως η έλλειψη της γλυκοζαμίνης, οδηγεί σε απώλεια της σαν ζελέ φύσης του χόνδρου καθώς και της ικανότητάς του να απορροφά τους κραδασμούς.

Όλες σχεδόν οι μελέτες για την αρθρίτιδα που έχουν γίνει με τη SAMe αφορούν στην οστεοαρθρίτιδα. Η SAMe αυξάνει τον αριθμό των χονδροκυττάρων (των κυττάρων του χόνδρου) και των πρωτεογλυκάνων (πρωτεϊνών). Αυτό δείχνει ότι η θεραπεία με SAMe μπορεί να αντιστρέψει τη βαθύτερη διαδικασία της οστεοαρθρίτιδας προκαλώντας την ανάπτυξη του χόνδρου. Επιπλέον αντιστρέφει τις βλαπτικές επιδράσεις του TNF-alpha.

Το συμπλήρωμα διατροφής Viogenesis SAM-e Plus περιέχει επίσης συστατικά, όπως τρυπτοφάνη, griffonia-simplicifolia, βότανα και βιταμίνες του συμπλέγματος Β που αυξάνουν την αντικαταθλιπτική δράση του SAM-e και βοηθούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5