Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Viogenesis Roter Reis 120 κάψουλες

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:VGS6571
29,70 €
Είναι βοήθημα για διατήρηση υγιών επιπέδων της χοληστερίνης με κόκκινο ρύζι και με κουερσετίνη.

Λεπτομέρειες

Είναι βοήθημα για διατήρηση υγιών επιπέδων της χοληστερίνης με κόκκινο ρύζι και με κουερσετίνη. Να σημειώσουμε ότι η κόκκινη μαγιά αναπτυγμένη σε ρύζι ήταν ένα αρχαίο κινέζικο φάρμακο για την καρδιά. Πρόσφατες, γενικά αποδεκτές, μελέτες επιβεβαιώνουν τη χρήση αυτή, αφού έδειξαν ότι μειώνει σημαντικά τη χοληστερίνη και επίσης, τα τριγλυκερίδια. Με την χρησιμοποίηση της κάψουλας προλαμβάνουμε και τις καρδιακές παθήσεις. Πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι η μαγιά από το κόκκινο ρύζι, ένα φυσικό προϊόν, μια φυσική ζύμη που αναπτύσσεται μαζί με αυτή την ποικιλία ρυζιού, βοηθά στην διατήρηση υγιών επίπεδων χοληστερόλης.

Περιέχει αρκετές ενώσεις γνωστές ως monacolins, ουσίες που είναι γνωστό ότι αναστέλλουν τη σύνθεση της χοληστερόλης. Μία από αυτές τις μονακολίνες η monacolin K, είναι ένας ισχυρός αναστολέας της HMG-CoA reductase, και είναι επίσης γνωστή ως μεβινολίνη ή λοβαστατίνη που κυκλοφορεί και με την χημική μορφή φαρμάκου με το όνομα Mevacor.

Στους ανθρώπους, η HMG-CoA reductase λειτουργεί ως ρυθμιστής του ποσοστού σύνθεσης χοληστερόλης. To Red Yeast Rice μπλοκάρει την HMG-CoA reductase (που χρειάζεται το σώμα για να συνθέσει τη χοληστερόλη) και μειώνει το ποσοστό της χοληστερόλης στο αίμα.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Βιταμίνες, Δημητριακά
Χρήση Ειδικά συμπληρώματα, Καλή υγεία

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5