Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Viogenesis Ocularis Plus 120 ταμπλέτες

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:Viogenesis-Ocularis-Plus
34,50 €
Βιταμίνες για τα μάτια και Ω3 λιπαρά Οξέα 60 + 60 κάψουλες. Με λουτείνη, ζεαξανθίνη, ρεσβερατρόλη, ΟPC, βιταμίνες, λιπαρά οξέα και ιχνοστοιχεία.

Λεπτομέρειες

Βιταμίνες για τα μάτια και Ω3 λιπαρά Οξέα 60 + 60 κάψουλες. Με λουτείνη, ζεαξανθίνη, ρεσβερατρόλη, ΟPC, βιταμίνες, λιπαρά οξέα και ιχνοστοιχεία. Στην ΕΕ, περίπου 760 ανά 100.000 ανθρώπους έχουν διαταραγμένη όραση. Οι δύο σημαντικότερες αιτίες οπτικής βλάβης στις δυτικές χώρες είναι ο καταρράκτης και η σχετική με την ηλικία εκφύλιση της ωχράς κηλίδας (AMD). Και οι δύο καταστάσεις συνδέονται με τον διαβήτη, την παχυσαρκία και τη γήρανση. Ενώ η οπτική διαταραχή δεν αποτελεί άμεση απειλή για τη ζωή, η μειωμένη όραση μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς περιορισμούς στην ανεξαρτησία, την κινητικότητα και την ποιότητα της ζωής.

Η οξειδωτική καταστροφή είναι ένας σημαντικός παράγοντας κινδύνου και στις δύο καταστάσεις. Υπάρχουν αυξανόμενα στοιχεία ότι οι αντιοξειδωτικές θρεπτικές ουσίες, ιδιαίτερα οι βιταμίνες Α, C και E, μαζί με τις χρωστικές ουσίες των καροτενοειδών, λουτεΐνη και ζεαξανθίνη (που βρίσκονται στα φρούτα και τα λαχανικά), μπορούν να αποτρέψουν ή να καθυστερήσουν την έναρξη αυτών των μορφών τύφλωσης στα γηρατειά. Αρκετές μελέτες προτείνουν ότι τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία από εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και το σύνδρομο ξηροφθαλμίας. Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα μπορούν επίσης να συντελέσουν στη σωστή αποστράγγιση του ενδοφθάλμιου υγρού από το μάτι, μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης της υψηλής πίεσης των ματιών και αποτρέποντας το γλαύκωμα.

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα έχουν επίσης βρεθεί ικανά να μειώσουν τον κίνδυνο από ξηροφθαλμία. Αυτό το επιτυγχάνουν με δυο βασικούς τρόπους: πρώτον μειώνουν την ανώμαλη εξάτμιση των φυσικών δακρύων και δεύτερον αυξάνουν την πυκνότητα των καλυκοειδών κυττάρων του επιπεφυκότος στην επιφάνεια του ματιού. Αυτά τα κύτταρα εκκρίνουν ουσίες που λιπαίνουν το μάτι κατά τη διάρκειατου ανοιγοκλεισίματος, σταθεροποιούν το δακρυϊκό φιλμ και μειώνουν την ξηρότητα.

Σε κάθε κάψουλα θα βρείτε: 625 mg μοριακά απεσταγμένου ιχθυέλαιου από τα οποία 225 mg EPA και 170 mg DHA

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Βιταμίνες, Λιπαρά οξέα
Χρήση Βιταμίνες, Λιπαρά Οξέα

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5