Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Viogenesis L-Tyrosin 500mg 100 κάψουλες

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:VGS4843
20,25 €
Το Viogenesis L-Tyrosin 500 mg είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει το αμινοξύ τυροσίνη που καταπολεμά το στρες, την κατάθλιψη και είναι απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία του θυρεοειδούς. Η τυροσίνη είναι το πρώτο προϊόν διάσπασης της φαινυλαλανίνης. Η τυροσίνη είναι το αμινοξύ του στρες. Η τυροσίνη είναι ένα αμινοξύ που υπάρχει σε τρόφιμα, για να πετύχετε όμως θεραπευτικά αποτελέσματα θα πρέπει να το λάβετε σε υψηλότερες δόσεις ως διατροφικό συμπλήρωμα.

Λεπτομέρειες

Το Viogenesis L-Tyrosin 500 mg είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει το αμινοξύ τυροσίνη που καταπολεμά το στρες, την κατάθλιψη και είναι απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία του θυρεοειδούς.

Η τυροσίνη είναι το πρώτο προϊόν διάσπασης της φαινυλαλανίνης. Η τυροσίνη είναι το αμινοξύ του στρες. Η τυροσίνη είναι ένα αμινοξύ που υπάρχει σε τρόφιμα, για να πετύχετε όμως θεραπευτικά αποτελέσματα θα πρέπει να το λάβετε σε υψηλότερες δόσεις ως διατροφικό συμπλήρωμα.

Η τυροσίνη χρειάζεται για τη σωστή λειτουργία των επινεφριδίων, του θυρεοειδούς αδένα και της υπόφυσης. Επιπλέον είναι ένα απαραίτητο συστατικό της μελανίνης και έτσι παίζει έναν σημαντικό ρόλο στον καθορισμό του χρώματος των μαλλιών και του δέρματος.

Η τυροσίνη είναι αποτελεσματική για την ανακούφιση της κατάθλιψης και επιπλέον μπορεί σε συνθήκες εργασίας με ψυχολογικό και φυσικό στρες μειώνει τις επιδράσεις του στρες και της κόπωσης.

Η τυροσίνη είναι το αμινοξύ της θυρεοειδικής ορμόνης θυροξίνης. Η τυροσίνη ιωδιώνεται, με άλλα λόγια αποκτά αλογόνα. Το ιώδιο είναι ένα πολύ σημαντικό αλογόνο και είναι μέρος της ορμόνης του θυρεοειδούς, της θυροξίνης. Όταν η τυροσίνη παίρνει το πρώτο άτομο ιωδίου, γίνεται μονοϊδοτυροσίνη. Όταν παίρνει το δεύτερο άτομο τυροσίνης, γίνεται διϊοδοθυροξινίνη. Όταν παίρνει το τρίτο άτομο ιωδίου, γίνεται τριϊοδοθυροξινίνη ή Τ3. Και όταν παίρνει το τέταρτο άτομο ιωδίου, γίνεται η τετραϊδοθυροξινίνη ή Τ4. Και αυτή είναι η θυροξίνη, η ορμόνη του θυρεοειδούς.

Η τυροσίνη και η φαινυλαλανίνη (ένα άλλο αμινοξύ) συνδέονται και τα δύο στο μεσαίο τμήμα ενός πολυπεπτιδίου, δηλαδή ενός πολύ μακρού μορίου. Η τυροσίνη λοιπόν που βρίσκεται στο κέντρο ενός πρωτεϊνικού μορίου χωρίζεται από την πεψίνη, ένα ειδικό ένζυμο που βρίσκεται στον πυθμένα του στομάχου. Η πεψίνη επιτίθεται σε καθορισμένους τύπους πεπτιδικών δεσμών που συνδέουν δύο ή περισσότερα αμινοξέα. Οι δεσμοί που χωρίζονται από την πεψίνη είναι αυτοί οι δεσμοί πεπτιδίων που ενώνουν την αμινο-ομάδα της φαινυλαλανίνης ή της τυροσίνης με άλλα αμινοξέα. Και αν δεν υπάρχει αρκετή πεψίνη, σε καμία περίπτωση η τυροσίνη δεν θα χωριστεί αργότερα από άλλα πρωτεολυτικά ένζυμα στον γαστρεντερικό σωλήνα, ιδιαίτερα στο δωδεκαδάκτυλο. Το γαστρικό υδροχλωρικό οξύ δεν πρόκειται να βοηθήσει. Χρειάζεται η πεψίνη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάποιον με υποθυρεοειδισμό ή υπερθυροειδισμό.

Συστατικά

Ανά κάψουλα

L-Tyrosine 500 mg

Οδηγίες χρήσης

1 κάψουλα ημερησίως. Μη λαμβάνετε τυροσίνη με αναστολείς ΜΑΟ ή τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά ή αν έχετε σχιζοφρένεια.

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5