Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Viogenesis Eggshellmembrane Plus 60 caps

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:VGS4737
29,25 €
Το Viogenesis Eggshellmembrane Plus είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για την υγεία των αρθρώσεων με μεμβράνη φλοιού του αυγού, μη μετουσιωμένο κολλαγόνο τύπου 2 (UC-II) και boswellia (ινδικό λιβάνι).

Λεπτομέρειες

Το Viogenesis Eggshellmembrane Plus είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για την υγεία των αρθρώσεων με μεμβράνη φλοιού του αυγού, μη μετουσιωμένο κολλαγόνο τύπου 2 (UC-II) και boswellia (ινδικό λιβάνι).

Το συμπλήρωμα μεμβράνης κελύφους αυγού είναι μια φυσική πηγή γλυκοζαμίνης, χονδροϊτίνης, κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος, συστατικά που ενισχύουν την υγεία και την ευκαμψία των αρθρώσεων. Το συμπλήρωμα μεμβράνης κελύφους αυγού είναι θεραπευτική επιλογή για την αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας του γόνατου και/ή του γοφού.

Το Eggshellmembrane Plus περιέχει επίσης μη μετουσιωμένο κολλαγόνο τύπου II, μια ειδική πατενταρισμένη μορφή πόσιμου κολλαγόνου που είναι πολύ αποτελεσματικό κατά της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και της οστεοαρθρίτιδας. Το εκχύλισμα του boswellia serrata εμποδίζει τη βιοχημική οδό της 5-λιποοξυγενάσης (5-LOX) που προκαλεί φλεγμονή.

Μια πιο φυσιολογική μορφή κολλαγόνου, που ονομάζεται UC-II (μη μετουσιωμένο κολλαγόνου UC-II, μη μετουσιωμένος τύπος κολλαγόνου 2) είναι ένα πολύ αποτελεσματικό προϊόν που προέρχεται από τον χόνδρο του στήθους του κοτόπουλου, μιας πλούσιας πηγής φυσικού κολλαγόνου. Το μη μετουσιωμένο κολλαγόνο UC-II διατηρεί την αυθεντική τρισδιάστατη μοριακή δομή του, διατηρώντας το αναγνωρίσιμο από τα Τ-κύτταρα στις πλάκες Peyer. Το μη μετουσιωμένο κολλαγόνο UC-II είναι αρκετά ισχυρό να επιβιώσει στις σκληρές συνθήκες του στομάχου και του λεπτού εντέρου, φθάνοντας στις πλάκες Peyer με τα μόριά του άθικτα.

Η βιταμίνη C συμβάλλει φυσιολογικά στον σχηματισμό κολλαγόνου και στη φυσιολογική λειτουργία των οστών και των χόνδρων. Η βιταμίνη D συμβάλλει στη διατήρηση της οστικής μάζας και στην ομαλή λειτουργία του μυικού συστήματος.

Οδηγίες χρήσης

2 κάψουλες ημερησίως. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Ποιότητα
0/5
Τιμή
0/5