Περισσοτερες Οψεις

Συμπλήρωμα σπιρουλίνας&κράνμπερρυ 120tabs 400mg

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:PRT105
19,32 €
Το Κράνμπερυ αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα διατροφής, με ειδικευμένη δράση στην προστασία και καλή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος . Καλλιεργείτε, συλλέγεται και τυποποιείται σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές για ανθρώπινη χρήση τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες.
Η spirulina με 100 ευεργετικές ουσίες είναι η πολυτιμότερη φυσική πηγή διατροφής που ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό, προσφέρει επιπλέον ενέργεια , συμπληρώνει τυχόν ανεπάρκειες της σύγχρονης διατροφής,αποκαθιστά τον σωστό μεταβολισμό και αυξάνει τις επιδόσεις στην εργασία , την άθληση και τη μελέτη.

Λεπτομέρειες

Το Κράνμπερυ αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα διατροφής, με ειδικευμένη δράση στην προστασία και καλή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος . Καλλιεργείτε, συλλέγεται και τυποποιείται σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές για ανθρώπινη χρήση τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες. Η spirulina με 100 ευεργετικές ουσίες είναι η πολυτιμότερη φυσική πηγή διατροφής που ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό, προσφέρει επιπλέον ενέργεια , συμπληρώνει τυχόν ανεπάρκειες της σύγχρονης διατροφής,αποκαθιστά τον σωστό μεταβολισμό και αυξάνει τις επιδόσεις στην εργασία , την άθληση και τη μελέτη. Ο μοναδικός συνδυασμός και των δύο μαζί αποτελεί μια πλήρη υπερτροφή για την προστασία του ουροποιητικού από ουρολοιμώξεις και την γενικότερη υγεία και ευεξία του οργανισμού μας. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης δίαιτας το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη,αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος /θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας . Να φυλάσσεται μακριά από απο παιδιά. ΟΔΗΓΙΕΣ- ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ 2-4 δισκία πρωί ή μεσημέρι , ως διατροφικό συμπλήρωμα ,κατά προτίμηση πριν το φαγητό με 1 ποτήρι νερό

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5