Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now Super Enzymes 90 tabs

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:2960
15,70 €
Πολυφόρμουλα πεπτικών ενζύμων - Υγιής Πεπτική λειτουργία - Διάσπαση λιπών, υδατανθράκων και πρωτεΐνών - Μέγιστη αφομοίωση.

Λεπτομέρειες

Πολυφόρμουλα πεπτικών ενζύμων - Υγιής Πεπτική λειτουργία - Διάσπαση λιπών, υδατανθράκων και πρωτεΐνών - Μέγιστη αφομοίωση.

Το Now Super Enzymes είναι ένας ιδανικός συνδυασμός ενζύμων, βρομελίνης, χολικών αλάτων, παγκρεατίνης και παπαΐνης, που βοηθάει στην πέψη και καλύτερη απορρόφηση των συστατικών, αφού είναι ικανό να διασπά μεγάλες ποσότητες πρωτεϊνης, υδατανθράκων και λίπους και να διοχετεύει τα θρεπτικά συστατικά τους σε όλο το σώμα.

Η βρωμελαίνη διασπά τις πρωτεΐνες, ανακουφίζοντας έτσι από τους μυϊκούς σπασμούς, και επίσης μπορεί να βοηθήσεις στην ανακούφιση από πόνους στην κοιλιά, αλλά και στη θεραπεία γαστρεντερικών προβλημάτων.

Η χολή εκκρίνεται από το συκώτι και αποθηκεύεται στη χοληδόχο κύστη μέχρι να χρειαστεί για να βοηθήσει στην διάσπαση των λιπιδίων, ή των λιπών. Τα χολικά άλατα, τα οποία είναι τα ενεργά συστατικά της χολής, βοηθούν στη διάσπαση του χοληστερόλης και άλλων λιπαρών συστατικών στο έντερο. Το συμπλήρωμα εκχυλίσματος χολής προωθεί την απορρόφηση των λιποδιαλυτών βιταμινών, όπως οι βιταμίνες K, A, D και E. Τα παγκρεατικά ένζυμα βοηθούν στην πέψη των υδατανθράκων, των λιπών και των πρωτεϊνών. Η Παγκρεατίνη με τη μορφή συμπληρώματος, συνιστάται από τους γιατρούς όταν υπάρχει πρόβλημα στην πέψη των παραπάνω συστατικών, που οφείλεται σε ανεπαρκή παραγωγή των παγκρεατικών ενζύμων. Η Παπαΐνη είναι το πιο μελετημένο ένζυμο στα φρούτα παπάγιας, που διασπά τις πρωτεΐνες και βοηθά τον οργανισμό στην πέψη των τροφίμων. Η Παπαΐνη έχει μία ήπια και καταπραϋντική επίδραση στο στομάχι και είναι πολύ χρήσιμη στην ενίσχυση της πέψης των πρωτεϊνών.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Πεπτικά ένζυμα, Προβιοτικά
Χρήση Γαστρεντερική υγεία

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5