Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now Super Cortisol Support with Relora® 90 caps

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:3344
36,80 €
Ρύθμιση κορτιζόλης, Διαχείριση στρες και αυξημένης όρεξης λόγω στρες, Χαλαρωτικό.

Λεπτομέρειες

Ρύθμιση κορτιζόλης, Διαχείριση στρες και αυξημένης όρεξης λόγω στρες, Χαλαρωτικό. Το Now Super Cortisol Support είναι μία φυτική διατροφική φόρμουλα που αποσκοπεί στην υποστήριξη της υγιούς λειτουργίας των επινεφριδίων και στη διατήρηση υγιών επιπέδων κορτιζόλης. Τα επινεφρίδια βοηθούν το σώμα να ανταποκριθεί και να προσαρμοστεί στην πίεση που προκαλείται τόσο από εσωτερικούς όσο και από εξωτερικούς παράγοντες. Κάτω από συνθήκες χρόνιου στρες, η κορτιζόλη τείνει να υπερπαραχθεί, με αποτέλεσμα την αύξηση του σωματικού βάρους και τη δυσκολία στη διαχείριση υγιών επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

Συνδυάζει προσαρμογόνα βότανα με Χρώμιο, Corosolic οξύ και Relora® για να βοηθήσει το σώμα να διαχειριστεί τις αρνητικές επιπτώσεις του στρες, όπως το περίσσιο κοιλιακό λίπος, την υπερκατανάλωση τροφής και τα χαμηλά επίπεδα ενέργειας. Η Relora είναι ένα φυτικό αντι-στρες φάρμακο από εκχυλίσματα phellodendron και μανόλιας. Αυτά τα δύο αποστάγματα πιστεύεται ότι βοηθούν τους μύες του σώματος να χαλαρώνουν. To Super Cortisol support λειτουργεί επίσης υπέρ της ανακούφισης από τα συμπτώματα που σχετίζονται με το άγχος και την κατάθλιψη, όπως η ευερεθιστότητα, οι εναλλαγές της διάθεσης και η δυσκολία στον ύπνο, μειώνοντας την ποσότητα κορτιζόλης που απελευθερώνεται στην κυκλοφορία του αίματος.

Η Relora μπορεί να ομαλοποιήσει τα επίπεδα κορτιζόλης και DHEA σε άτομα που βρίσκονται υπό στρες, προκαλώντας χαλάρωση και ενεργεί ως βοήθημα στον έλεγχο βάρους και του άγχους που σχετίζονται με το φαγητό ή ποτό. Το Corosolic οξύ πιστεύεται ότι είναι ευεργετικό για τη θεραπεία του διαβήτη τύπου 2, χάρη στην ικανότητά του να μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης. Μπορεί επίσης να είναι επωφελές στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, καθώς και την καύση του λίπους. Πιστεύεται επίσης ότι έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Μπορεί να βοηθήσει στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών, την προώθηση της υγιούς λειτουργίας των νεφρών και την πρόληψη οξείδωσης των λιπιδίων των κυτταρικών μεμβρανών.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Βότανα
Χρήση Ηρεμία- Χαλαρωτικό

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Ποιότητα
0/5
Τιμή
0/5