Περισσοτερες Οψεις

Σπαθόλαδο (βαλσαμέλαιο) Έπαινος 100ml

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:eo-spatholado-100
6,00 €

Με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 0,3 οξύτητας και άνθη σπαθόχορτου από τα βουνά του Χολομώντα συνεχίζουμε την παράδοση για την δημιουργία του σπαθόλαδου ή υπερικού, ή βαλσαμόλαδου Έπαινος.


Λεπτομέρειες

Με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 0,3 οξύτητας και άνθη σπαθόχορτου από τα βουνά του Χολομώντα συνεχίζουμε την παράδοση για την δημιουργία του σπαθόλαδου ή υπερικού, ή βαλσαμόλαδου Έπαινος.

Η συλλογή των ανθών γίνεται μόνο λίγες ημέρες στο τέλος της άνοιξης στο βουνό Χολομώντα στη Χαλκιδική. Κατόπιν εμποτίζονται στο ελαιόλαδο και εκθέτονται στον ήλιο. Το σπαθόλαδο Έπαινος είναι φυσικής εξανθοσμίας και υπόκειται αποκλειστικά σε φυσική καθίζηση χωρίς κανενός είδους χημική η μηχανική επεξεργασία (φιλτράρισμα). Είναι πλούσιο σε υπερφορβίνη και υπερικίνη, χωρίς να είναι οξειδωμένο. Οι ιδιότητές του είναι δεκάδες και αποτελεί ένα από τα έλαια που πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι.

Το σπαθόλαδο Έπαινος είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για την ισχιαλγία και για κάθε πόνο ρευματικό, πόνους αρθρώσεων και την υδρωπικία. Επουλώνει κάθε είδους πληγές και χτυπήματα, μώλωπες και εκχυμώσεις, στραμπουλήγματα, τσιμπήματα εντόμων, εγκαύματα, φλεγμονές, έλκη. Χρησιμοποιείται για κράμπες, πιασίματα, ψύξεις, νευραλγίες και πονοκέφαλους.

Με το σπαθόλαδο, κάνουμε επαλείψεις ή ελαφρές εντριβές στο μέρος που πονά ή εφαρμόζουμε τοπικά επιθέματα με διαποτισμένη γάζα. Επίσης είναι ιδανικό για κάθε θεραπευτικό ή χαλαρωτικό μασάζ.

Η χρήση του σπαθόλαδου, είναι κυρίως εξωτερική, αλλά είναι και πόσιμο. Για εσωτερική χρήση συνιστάται ιδιαιτέρως για τις κολίτιδες, την επώδυνη πέψη, την οισοφαγική παλινδρόμηση και τις ξινίλες του στομάχου.

Επιπλέον στοιχεία

Τύπος Απλό
Περιέχει Βότανα
Χρήση Αντιφλεγμονώδες, Αϋπνία, Γαστρεντερική υγεία, Δυσπεψία- Καούρες, Ηρεμία- Χαλαρωτικό
Συσκευασία Συσκευασμένο

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5