Λεπτομέρειες
Αν και φυτικής προέλευσης, η σόγια μπορεί να συναγωνισθεί εφάμιλλα τις ζωικές τροφές, όσον αφορά την υψηλή βιολογικής αξίας πρωτεΐνη τους. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί γύρω από τη σόγια, μιας και φαίνεται πως η κατανάλωσή της σχετίζεται με διάφορες θετικές επιδράσεις στην ανθρώπινη υγεία. Έρευνες που είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, δείχνουν πως, μεταξύ άλλων, η κατανάλωση σόγιας μειώνει τα επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα και την απέκκριση ουρίας & κρεατινίνης σε μη ινσουλινοεξαρτώμενους διαβητικούς.
Επιπλέον στοιχεία
Τύπος | Βιολογικό |
---|---|
Περιέχει | Μέταλλα- Ιχνοστοιχεία, Πρωτεΐνες, Χωρίς γλουτένη, Χωρίς λακτόζη |