Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now Omega-3 1000 mg 100 softgels

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:1650
13,48 €
Από συμπυκνωμένο λάδι ψαριών ανοικτής θαλάσσης - Καρδιοαγγειακή υγεία - Ημικρανίες - Ρευματοειδής αρθρίτιδα - Αρθρώσεις - Δέρμα - Νευρικό Σύστημα.

Λεπτομέρειες

Από συμπυκνωμένο λάδι ψαριών ανοικτής θαλάσσης - Καρδιοαγγειακή υγεία - Ημικρανίες - Ρευματοειδής αρθρίτιδα - Αρθρώσεις - Δέρμα - Νευρικό Σύστημα. Τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα ανήκουν στην κατηγορία των λιπαρών οξέων που δεν μπορεί να παράγει το σώμα, άρα πρέπει να προσλαμβάνονται από την καθημερινή διατροφή. To φυσικό συμπύκνωμα ιχθυελαίου που χρησιμοποιείται σ’ αυτή τη μαλακή κάψουλα έχει κατασκευαστεί κάτω απ’ τους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους.

Το Now Foods Omega-3 έχει ελεγχθεί για την απουσία πιθανών βλαβερών επιπέδων μολυσματικών στοιχείων, όπως ο υδράργυρος, βαριά μέταλλα, PCB’s και διοξίνες. Τα Ωμέγα-3 λιπαρά που υπάρχουν στο ιχθυέλαιο βοηθούν την υγεία των αρθρώσεων, του εγκεφάλου και της καρδιάς. Είναι πλέον γεγονός ότι η αυξημένη πρόσληψη ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, με πρόσληψη κάποιου συμπληρώματος διατροφής πλούσιο σε ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, οδηγεί μακροπρόθεσμα σε μείωση της κακής (LDL) χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Λιπαρά οξέα
Χρήση Αρθρώσεις, Καλή υγεία, Κυκλοφορικό Σύστημα, Μαλλιά-Δέρμα, Νευρικό Σύστημα

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Ποιότητα
0/5
Τιμή
0/5