Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now Niacin Flush Free 2X 250 mg - 90 Vcaps®

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:498

Only 1 left

21,90 €
Δεν προκαλεί εξανθήματα και φαγούρα. - Αύξηση ροής αίματος - Αύξηση HDL χοληστερόλης - Νευρικό σύστημα.

Λεπτομέρειες

Δεν προκαλεί εξανθήματα και φαγούρα. - Αύξηση ροής αίματος - Αύξηση HDL χοληστερόλης - Νευρικό σύστημα.

H νιασίνη (βιταμίνη Β-3 ή νικοτινικό οξύ ή βιταμίνη ΡΡ) είναι μία από τις βιταμίνες του συμπλέγματoς Β, η οποία είναι αναγκαία για την καλή υγεία του οργανισμού. Η Flush-Free Niacin της NOW είναι σχεδιασμένη κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να απελευθερώνεται σταδιακά στο αίμα και να βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος με την απελευθέρωση της ισταμίνης, η οποία διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και διασπά την πρωτεΐνη που απαιτείται για την πήξη του αίματος.

Σύμφωνα με έρευνα του Harvard Health Publications, η νιασίνη όταν λαμβάνεται μόνη, έχει αποδεδειγμένα σημαντικά οφέλη στη μείωση της LDL «κακής» χοληστερόλης κατά 15%, και στην αύξηση της HDL «καλής» χοληστερόλης κατά 20%. Επιπλέον, η νιασίνη όταν λαμβάνεται μόνη, μειώνει τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων. Όταν λαμβάνεται σε συνδυασμό με μία στατίνη, μειώνει την LDL χοληστερόλη 10% περισσότερο.

Η επαρκής πρόσληψη νιασίνης, ωφελεί στην εύρυθμη λειτουργία του νευρικού συστήματος, αλλά και στην μείωση πονοκεφάλων και ημικρανιών που εμφανίζονται πριν από την έμμηνο ρύση. Αντίθετα η έλλειψή της νιασίνης μπορεί να προκαλέσει πελλάγρα, οι κλινικές συνέπειες της οποίας χαρακτηρίζονται από δερματικά, γαστρεντερικά βλεννογονικά και νευρολογικά συμπτώματα.

Aνήκει στο σύμπλεγμα των βιταμινών Β. Είναι ένα αντιοξειδωτικό που βοηθά στο σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Ενεργεί ως συνένζυμο στην κατανομή και αξιοποίηση των πρωτεϊνών, για τον αποτελεσματικότερο μεταβολισμό τους, την παραγωγή του φολικού οξέος και την αφομοίωση του παντοθενικού οξέος. Μπορεί να επαναφέρει το κανονικό χρώμα στα γκρίζα μαλλιά, όταν αυτό οφείλεται σε στρες ή διατροφικές ελλείψεις. Μειώνει τη φλεγμονή που προκαλείται από αρθρίτιδα. Βελτιώνει την ευελιξία και βοηθά στη διατήρηση ενός λείου δέρματος. Προστατεύει από τα ηλιακά εγκαύματα και είναι ευεργετικό στην σκληροδερμία και στη λεύκη.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Βιταμίνες
Χρήση Αντιοξειδωτικά, Γαστρεντερική υγεία, Καλή υγεία

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Ποιότητα
0/5
Τιμή
0/5