Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now Neptune Krill Oil 500 mg 60 softgels

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:1625
38,00 €
Σε μορφή φωσφολιπιδίων το 60%. Δεν οξειδώνεται. Χωρίς παλινδρόμηση, Άμεση απορρόφηση.

Λεπτομέρειες

Συμπληρώματα διατροφής Now Neptune Krill Oil 500 mg 60 softgels. Σε μορφή φωσφολιπιδίων το 60%. Δεν οξειδώνεται. Χωρίς παλινδρόμηση, Άμεση απορρόφηση.Το Neptune Krill Oil (NKO®) είναι γνωστό για το μοναδικό του προφίλ ως λιπαρό οξύ (FA), καθώς και για το πλούσιο περιεχόμενό του σε αντιοξειδωτικά. Η ισορροπημένη περιεκτικότητα του ΝKO ® σε λιπαρά οξέα δεν περιλαμβάνει μόνο EPA και DHA, το κρίσιμο Ωμέγα-3 FA, αλλά και Ωμέγα-9 FA όπως επίσης και φωσφολιπίδια.

Το NKO® είναι μια πλούσια πηγή ασταξανθίνης, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι το NKO® μπορεί να υποστηρίξει τους συνδετικούς ιστούς, τα υγιή επίπεδα λιπιδίων του αίματος καθώς και να μειώσει τα συμπτώματα του προ-εμμηνορροϊκού συνδρόμου.

Διαθέτει φωσφολιπίδια, ειδικά ενσωματωμένα με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα για τη δημιουργία υγιών κυτταρικών μεμβρανών. Κατά τη σύγκριση του ελαίου κριλ με τα ιχθυέλαια προκύπτει ότι τα EPA και DHA στο έλαιο κριλ είναι δεσμευτές φωσφολιπιδίων ενώ στα ιχθυέλαια τριγλυκεριδίων. Έτσι, τα ωμέγα-3 συστατικά του Krill Oil είναι περισσότερο βιοδιαθέσιμα. Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα είναι εξαιρετικά σημαντικά για την υγεία. Είναι τα δομικά στοιχεία των φωσφολιπιδίων και τα φωσφολιπίδια είναι τα δομικά στοιχεία για τις κυτταρικές μεμβράνες - το προστατευτικό στρώμα των κυττάρων. Το Now Neptune Krill Oil έχει κατασκευαστεί με αυστηρές προδιαγραφές ελέγχου ποιότητας και είναι απαλλαγμένο από δυνητικά επιβλαβή επίπεδα μολυσματικών ουσιών (δηλαδή, υδράργυρο, βαρέα μέταλλα, διοξίνες PCB και άλλες μολυσματικές ουσίες).

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Λιπαρά οξέα
Χρήση Αντιοξειδωτικά, Καλή υγεία, Λιπαρά Οξέα

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5