Περισσοτερες Οψεις

Μέλι Ερείκης ή Σουσούρας με πεύκο Έπαινος 440 γρ

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:EP-1545
6,20 €
Το μέλι ερείκης ή σουσούρας με πεύκο Έπαινος είναι από τα πιο γευστικά μέλια, αλλά παράλληλα και από τα πιο ευεργετικά. Θεωρείται ότι είναι προϊόν με υψηλή θρεπτική αξία. Έχει οσμή και γεύση χαρακτηριστική που αρέσει ιδιαίτερα σε απαιτητικούς καταναλωτές. Κρυσταλλώνει γρήγορα, σε έναν με τρεις μήνες.

Λεπτομέρειες

Το μέλι ερείκης ή σουσούρας με πεύκο Έπαινος είναι από τα πιο γευστικά μέλια, αλλά παράλληλα και από τα πιο ευεργετικά.

Θεωρείται ότι είναι προϊόν με υψηλή θρεπτική αξία. Έχει οσμή και γεύση χαρακτηριστική που αρέσει ιδιαίτερα σε απαιτητικούς καταναλωτές. Κρυσταλλώνει γρήγορα, σε έναν με τρεις μήνες. Είναι σκοτεινόχρωμο ενώ μετά την κρυστάλλωσή του λαμβάνει μια κοκκινωπή εμφάνιση.

Το συγκεκριμένο μέλι έχει και πευκόμελο. Δύο δυνατά μέλια σε ένα, για ακόμη περισσότερες γεύσεις. Συλλέγεται αρχές Σεπτεμβρίου από τα δάση της Μακεδονίας και από την Χαλκιδική.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι και σε αυτό το μέλι η κρυστάλλωση δεν σημαίνει ότι είναι χαλασμένο. Αντίθετα δείχνει ότι είναι απόλυτα αγνό. Για το λιώσουμε αρκεί με ένα μπεν μαρί, ή σε πολύ χαμηλή φωτιά με την θερμοκρασία του νερού να μην ξεπερνάει τους 42 βαθμούς για να μην χάσει μέρος των θρεπτικών του ιδιοτήτων.

Το μέλι ερείκης ή σουσούρας με πεύκο Έπαινος είναι πιστοποιημένο, έχοντας όλες τις αναλύσεις, γεγονός που το κατατάσσει ως ένα από τα κορυφαία ελληνικά προϊόντα.

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Ποιότητα
0/5
Τιμή
0/5