Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now magnesium citrate σκόνη 226,7 gr

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:1295
22,26 €
Κιτρικό μαγνήσιο σε σκόνη - Περίοδος - Εμμηνόπαυση - Διαταραχές ύπνου - Ισορροπίες ηλεκτρολυτών και νευρομϊικη λειτουργία. Κράμπες.

Λεπτομέρειες

Κιτρικό μαγνήσιο σε σκόνη - Περίοδος - Εμμηνόπαυση - Διαταραχές ύπνου - Ισορροπίες ηλεκτρολυτών και νευρομϊικη λειτουργία. Κράμπες. Το μαγνήσιο είναι ένα διατροφικό στοιχείο, απαραίτητο σε περισσότερο από 300 βιοχημικές αντιδράσεις στο σώμα, καθώς συμμετέχει στη μετατροπή των υδατανθράκων και της πρωτεΐνης σε ATP. Το μαγνήσιο συναντάται σε ποσοστό που ξεπερνά το 60% μέσα στα ενεργειακά εργοστάσια του κάθε κυττάρου (τα μιτοχόνδρια) ενώ σε μεγάλο βαθμό η παραγωγή ενέργειας των κυττάρων μας εξαρτάται από αυτό. Αν και το μαγνήσιο δεν αποτελεί βασικό στοιχείο της δομής του κρυστάλλου των οστών, φαίνεται ότι συνδέεται επιφανειακά.

Έχει αποδειχθεί, ότι η έλλειψη μαγνησίου είναι ιδιαίτερα συχνή κατάσταση και μπορεί να προκαλεί συμπτώματα τέτοια, που ο συνήθης ιατρός δεν τα θεωρεί σημαντικά. Ασθενείς που παρουσιάζουν συχνότερα έλλειψη μαγνησίου, είναι αυτοί που έχουν καρδιαγγειακές νόσους, διαβήτη και υπέρταση .

Διατηρεί τα επίπεδα των ηλεκτρολυτών σε ισορροπία, προάγει την υγιή νευρομϋική λειτουργία και συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, αφού έχει αποδειχθεί ότι ομάδες ασθενών που έπασχαν από έντονη αϋπνία, είχαν σημαντικά μειωμένα επίπεδα μαγνησίου.Το μαγνήσιο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε ηλικιωμένους και σε άτομα που παρουσιάζουν χαμηλή οξύτητα στομάχου.Το συμπληρωμα διατροφής Magnesium Citrate σε σκόνη, είναι μια ιδιαίτερα βιοδιαθέσιμη μορφή του μαγνησίου και δεν περιέχει έκδοχα .

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Μέταλλα- Ιχνοστοιχεία
Χρήση Εμμηνόπαυση, Καλή υγεία, Νευρικό Σύστημα

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5