Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now L-Carnitine Liquid 1000mg - Citrus 16 oz

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:65
22,75 €
Καθαρή σκόνη αργινίνης - Μεταβολισμός και απέκκριση ουρίας - Σύνθεση DNA.

Λεπτομέρειες

Καθαρή σκόνη αργινίνης - Μεταβολισμός και απέκκριση ουρίας - Σύνθεση DNA. To σκεύασμα παρέχει όλα τα εκτεταμένα οφέλη της καρνιτίνης σε μια εξαιρετικά απορροφήσιμη υγρή μορφή. Η L-καρνιτίνη είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ που βοηθά στη διατήρηση της καλής υγείας, διευκολύνοντας τη μεταφορά των λιπαρών οξέων εντός της μιτοχονδριακής μεμβράνης για την παραγωγή κυτταρικής ενέργειας. Τελευταία, θεωρείται σύμμαχος της καρδιάς, αφού υπάρχουν εκτεταμένα στοιχεία που υποδηλώνουν, ότι μπορεί να βοηθήσει σε περιπτώσεις στηθάγχης, συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας, καρδιομυοπάθειας και διαλείπουσας χωλότητας. Ακόμη, φαίνεται να βοηθάει και σε άλλες παθήσεις, όπως η χρόνια πνευμονική απόφραξη (με την βελτίωση της αντοχής στην άσκηση), η κατάθλιψη, η νόσος του Aλτσχάιμερ, η υπερχοληστεριναιμία κ.α.

Η L-καρνιτίνη είναι χρήσιμη στον έλεγχο βάρους, στην αδυναμία απέναντι στους ιούς, στην αύξηση της αεροβικής αντοχής, και στην ανάκαμψη από άσκηση υψηλής έντασης. Επίσης, βοηθάει στη διαδικασία της θερμογένεσης και ρυθμίζει τη γλυκογένεση. Τέλος, έρευνες έχουν δείξει, ότι αυξάνει σημαντικά την κινητικότητα του σπέρματος.

Η L-καρνιτίνη βρίσκεται συνήθως στο κόκκινο κρέας και άλλες ζωϊκές τροφές. Η L-καρνιτίνη της NOWFoods είναι η πιο αγνή μορφή, κλινικά ελεγμένη, κατάλληλη για χορτοφάγους αφού είναι μη ζωϊκής προελεύσεως.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Αμινοξέα
Χρήση Ανοσοποιητικό, Ενέργεια, Καλή υγεία

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5