Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now L-Arginine 500 mg - 100 Caps

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:30
13,68 €
Αύξηση κινητικότητας σπέρματος - Ανάπτυξη και επιδιόρθωση μυών - Σύνθεση κολλαγόνου.

Λεπτομέρειες

Αύξηση κινητικότητας σπέρματος - Ανάπτυξη και επιδιόρθωση μυών - Σύνθεση κολλαγόνου.

Η L-Αργινίνη είναι ένα βασικό αμινοξύ, που εμπλέκεται κατά κύριο λόγο στον μεταβολισμό και την απέκκριση ουρίας καθώς και τη σύνθεση του DNA.

Συμβάλλει αποφασιστικά στην παραγωγή της αυξητικής ορμόνης (διεγείροντας την υπόφυση), στην παραγωγή του σπέρματος (συμμετέχοντας στο σπέρμα και στο σπερματικό υγρό), στη βελτίωση της ευαισθησίας του ατόμου στην ινσουλίνη, στη βελτίωση του μυϊκού τόνου, στην επούλωση των πληγών (διεγείροντας τον σχηματισμό κολλαγόνου), ενώ συμβάλλει στην διατήρηση των υγειών επιπέδων της αρτηριακής πίεσης ως μέσω παραγωγής μονοξειδίου του αζώτου.

Η αργινίνη, επίσης, ενισχύει τον οργανισμό όσων πάσχουν από καρδιακή ανεπάρκεια, ενώ έχει παρατηρηθεί επίσης πως βοηθά στα προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας, συνδυαζόμενη και με άλλα συμπτώματα. Είναι γνωστή είναι και η ανοσο-ενισχυτική δράση της αργινίνης, η οποία καταπολεμά τα συμπτώματα που προκαλούνται από τον ιό του AIDS, τον HIV, χάρη σε αυτή της την ιδιότητα. Παράλληλα, βελτιώνει τα συμπτώματα της φλεγμονής των νεφρών και βοηθά στη λειτουργία τους μετά από μεταμόσχευση.

Η αργινίνη ανακουφίζει από τις ημικρανίες, βελτιώνει τη πίεση του αίματος, μειώνει το χρόνο αποκατάστασης μετά από επέμβαση και επιταχύνει την επούλωση των πληγών.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Αμινοξέα
Χρήση Γονιμότητα, Καλή υγεία

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5