Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now Kid Vits Berry Splash, Multi Vitamin Vegetarian, 120 chewables

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:3882
22,26 €
Μασώμενη πολυβιταμίνη για παιδιά - κάλυψη θρεπτικών αναγκών.

Λεπτομέρειες

Μασώμενη πολυβιταμίνη για παιδιά - κάλυψη θρεπτικών αναγκών. Οι διατροφικές ανάγκες ενός παιδιού στη φάση της ανάπτυξης, απαιτούν μεγάλη προσοχή, ειδικά κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων της ζωής του. Διατροφικά συμπληρώματα, όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, μέταλλα και άλλα απαραίτητα στοιχεία, παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του σκελετού, την εγκεφαλική λειτουργία και τη σωστή ανάπτυξη των ζωτικών του οργάνων .

Δυστυχώς, τα παιδιά δεν προτιμούν τροφές πλούσιες, όπως τα όσπρια και τα λαχανικά, με αποτέλεσμα να έχουν σημαντικές ελλείψεις στη διατροφή τους . Η παιδική πολυβιταμίνη NOW Kid Vits είναι μια μασώμενη πολυβιταμίνη με φανταστική γεύση βατόμουρο, ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά και εφήβους, που αδυνατούν να προσλάβουν από τη διατροφή τους όλα τα απαραίτητα συστατικά για την ενίσχυση του οργανισμού και του σκελετού .

Περιέχει βιταμίνες C, D, A, B και Ε και πολύτιμα μέταλλα όπως το ασβέστιο, το μαγνήσιο, τον ψευδάργυρο, το σίδηρο αλλά και όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται ένας νεανικός οργανισμός, για να είστε σίγουροι πλέον ότι το παιδί σας θα είναι γερό και δυνατό .

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Βιταμίνες
Χρήση Βιταμίνες, Ενέργεια, Παιδικά προϊόντα

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5