Περισσοτερες Οψεις

Now Foods Hyaluronic Acid Moisturizer 59,1ml

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:3363
27,69 €
Τραβάει την υγρασία στην επιφάνεια του δέρματoς και συμπληρώνει, φυσικά τις λεπτές γραμμές.

Λεπτομέρειες

Τραβάει την υγρασία στην επιφάνεια του δέρματoς και συμπληρώνει, φυσικά τις λεπτές γραμμές.

Κατάσταση: Δέρμα που έχει έντονη ανάγκη υγρασίας και επιδιόρθωσης από τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Λύση: Το NOW Hyaluronic Acid Moisturizer έχει παρασκευαστεί ώστε να τραβάει την υγρασία στην επιφάνεια του δέρματος και να συμπληρώνει φυσικά τις λεπτές γραμμές. Το μοναδικό αυτό υψηλής δραστικότητας μείγμα από υαλουρονικό οξύ και ενισχυτικά εκχυλίσματα, επαναφέρει φυσικά την ελαστικότητα ενός υγιούς και νεανικού δέρματος.

Το υαλουρονικό οξύ είναι πολύ σημαντικό για τον οργανισμό. Βρίσκεται σε πολλές περιοχές του σώματος και κυρίως στο δέρμα. Στο δέρμα λειτουργεί σε συνδυασμό με το κολλαγόνο και την ελαστίνη, για να βοηθήσει στην παραγωγή μιας πιο ελαστικής επιδερμίδας. Φυσικά πιο απαλή και ελαστική επιδερμίδα σημαίνει λιγότερες ρυτίδες, υγιέστερο και καλύτερης εμφάνισης δέρμα.

Εκτός αυτού, το υαλουρονικό οξύ είναι το στοιχείο που είναι ευρέως γνωστό ως υγροσκοπικό. Αυτό σημαίνει, ότι συγκρατεί στο μόριό του έως και 1.000 φορές το βάρος του σε νερό. Αυτό συνεπάγεται στο δέρμα, υγρασία και κατά συνέπεια βαθειά ενυδάτωση. Εν ολίγοις, το υαλουρονικό οξύ είναι το θαυματουργό συστατικό που έχει να προσφέρει η φύση, και είναι ένα αστέρι στον κλάδο των φυσικών καλλυντικών. Εξ΄άλλου, λίγα συστατικά είναι εξίσου ασφαλή, ευέλικτα και αποτελεσματικά.

Επιπλέον στοιχεία

Ηλικία Ενήλικες, Ηλικιωμένοι
Περιοχή Πρόσωπο

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5