Περισσοτερες Οψεις

Now Foods Hyaluronic Acid Firming Serum 30ml

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:7788
27,97 €
Γεμίζει φυσικά τις λεπτές γραμμές και λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος.

Λεπτομέρειες

Γεμίζει φυσικά τις λεπτές γραμμές και λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος.

Προϋποθέσεις : Για όλους τους τύπους δέρματος. Ιδιαίτερα για δέρμα που αναπτύσσει λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια, το μέτωπο και το στόμα, με απώλεια της ελαστικότητας .

Λύση : Υψηλής δραστικότητας ορός υαλουρονικού οξέως, που γεμίζει φυσικά τις λεπτές γραμμές και λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος για την προστασία των ευαίσθητων ιστών . Το NOW Hyaluronic Acid Firming Serum είναι μία εξαιρετικά συμπυκνωμένη γέλη υαλουρονικού οξέως, που δημιουργήθηκε για την αύξηση του φυσιολογικού επιπέδου ελαστίνης του δέρματος, ενώ παράλληλα μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών .

Είναι μία από τα πιο περιζήτητες ενώσεις αντιγήρανσης, απολύτως ασφαλής, πολύ αποτελεσματική και ικανή να απορροφήσει μεγάλες ποσότητες νερού, ένα βασικό στοιχείο για την υποστήριξη της ελαστικότητας και νεανικής εμφάνισης του δέρματος . Το υαλουρονικό οξύ είναι μία πρωτεΐνη που απαντάται στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Έχει τη δυνατότητα να συγκρατήσει μέχρι 1.000 φορές το βάρος του σε νερό, καθιστώντας το ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά ενυδατικά που ανακαλύφθηκαν ποτέ στην ιατρική επιστήμη .

Το υαλουρονικό οξύ κρατάει τα κύτταρα κολλαγόνου στη θέση τους, εξασφαλίζοντας καλή και σταθερή δομή στο δέρμα. Αποροφάται τοπικά, βοηθά στην επούλωση της ανώτερης στιβάδας του δέρματος και δρα ως φυσικό αντιβιοτικό ενάντια στα βακτηρίδια .

Επιπλέον στοιχεία

Ηλικία Ενήλικες, Ηλικιωμένοι
Περιοχή Πρόσωπο

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5