Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now Hair, skin & nails 90 caps

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:3373
27,40 €
Κλινική φόρμουλα για μαλλιά, νύχια, δέρμα με βιοδιαθέσιμη κερατίνη Cynatine ® ΕΤΟ με δίπλ. Ευρεσιτεχνίας, υδρολ. κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ.

Λεπτομέρειες

Κλινική φόρμουλα για μαλλιά, νύχια, δέρμα με βιοδιαθέσιμη κερατίνη Cynatine ® ΕΤΟ με δίπλ. Ευρεσιτεχνίας, υδρολ. κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ.

H Now Skin Hair Nails formula περιέχει το δραστικό συστατικό Cynatine™ ΗΝS, μία εξειδικευμένη μορφή διαλυμένης και βιοδιαθέσιμης κερατίνης, κλινικά αποδεδειγμένη και δοκιμασμένη για να υποστηρίζει στο μέγιστο βαθμό τη δύναμη των μαλλιών, τη φωτεινότητα και το πάχος τους. Η Cynatine™ υποστηρίζει, επίσης τα νύχια καθώς επίσης και την ελαστικότητα του δέρματος.

Η Cynatine™ είναι μία φυσική διαλυμένη κερατίνη που προέρχεται από το μαλλί των προβάτων από μία πατενταρισμένη μέθοδο παραγωγής που διατηρεί την ακεραιότητα της κερατίνης. Αυτή η μοναδική κερατίνη που παράγεται μέσω αυτής της διαδικασίας είναι ιδιαίτερα βιοδιαθέσιμη, γεγονός που τη καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματική για την προστασία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών. Επιπλέον, αυτό το εξειδικευμένο συστατικό παρέχει επιπρόσθετα αντιγηραντικά ωφέλη μέσω της ικανότητάς του να υποστηρίζει την παραγωγή της γλουταθειόνης και την υπεροξειδική δισμουτάση (SOD), που βοηθούν στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών και στην προστασία ενάντια στη φθορά του γήραντος.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Βιταμίνες
Χρήση Ειδικά συμπληρώματα, Μαλλιά-Δέρμα

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5