Περισσοτερες Οψεις

Charak Addyzoa 100 tabs

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:Charak-Addyzoa
11,84 €
Αυξάνει τον αριθμό και την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων. Αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες σύλληψης.Η φυσική και αποτελεσματική απάντηση στην ανδρική λειτουργική στειρότητα.

Λεπτομέρειες

Αυξάνει τον αριθμό και την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων.

Αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες σύλληψης.

Η φυσική και αποτελεσματική απάντηση στην ανδρική λειτουργική στειρότητα.

Tο ADDYZOA βελτιώνει την ποσότητα και την ποιότητα του σπέρματος. Aυξάνοντας τον αριθμό των υγειών σπερματοζωαρίων με κανονική μορφολογία και κινητικότητα μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες μιας επιτυχημένης σύλληψης και εγκυμοσύνης σε ζευγάρια με ιδιοπαθή υπογονιμότητα.

Χαρακτηριστικά:

Προωθεί την σπερματογένεση, βελτιώνοντας τις λειτουργίες των όρχεων,του σπερματικού πόρου και της επιδιδυμίδας. Αυξάνει την γλοιότητα, την κινητικότητα και την πυκνότητα του σπέρματος. Βελτιώνει την ποιότητα και τη μορφολογία των σπερματοζωαρίων.Προλαμβάνει τις οξειδωτικές αλλοιώσεις του σπερματικού DNA. Βελτιώνει την libido.Kαταπραΰνει τα υπερευαίσθητα σεξουαλικά κέντρα στο νωτιαίο μυελό και στον εγκέφαλο μειώνοντας τις πιθανότητες πρόωρης ή καθυστερημένης εκσπερμάτωσης, αυξάνοντας έτσι τη σεξουαλική ικανοποίηση.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Ανδρική στειρότητα, Oλιγοσπερμία, ασθενοσπερμία, τερατοσπερμία, Εξασθενημένη libido, Πρόωρη εκσπερμάτωση.

ΔOΣOΛOΓΙΑ: 2 ταμπλέτες 3 φορές την ημέρα για 3 μήνες.(Sperm count 1 ταμπλέτα 3 φορές την ημέρα για τρεις μήνες (sperm count > 10 million/ml).

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Βότανα
Χρήση Γονιμότητα, Καλή υγεία, Ουροποιητικό

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5