Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now Vitamin E-400iu Selenium 100 μαλακές κάψουλες

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:906
22,77 €
Αντιοξειδωτικό - Καρδιαγγειακό, Γεννητικό σύστημα - Επούλωση πληγών - Προστασία από σύνδρομο υπερπροπόνησης ενισχυμένο με SELENIUM

Λεπτομέρειες

Αντιοξειδωτικό - Καρδιαγγειακό, Γεννητικό σύστημα - Επούλωση πληγών - Προστασία από σύνδρομο υπερπροπόνησης ενισχυμένο με SELENIUM.

Eίναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που αποτελείται απο 400 IU εστεροποιημένης d-άλφα τοκοφερόλης ενισχύοντας έτσι το καρδιαγγειακο και ανοσοποιητικο συστήματα, τους συνδέσμους και το δέρμα, μέσω της αντιοξειδωτικής της δράση.

Η φυσική και η συνθετική μορφή της α-τοκοφερόλης απορροφάται, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό. Μόνο η μισή από την συνθετική της μορφή παραμένει στο πλάσμα, ενώ η υπόλοιπη αποβάλλεται. Γι' αυτό, η φυσική της μορφή είναι δύο φορές περισσότερο δραστική από την αντίστοιχη συνθετική. Η βιταμίνη Ε είναι χρήσιμη, για όλους τους τύπους κυττάρων, είναι δεδομένη. Επιπλέον έχει αποδειχθεί, ότι προστατεύει ιδιαίτερα τις μεμβράνες των κυττάρων του αίματος, του νευρικού συστήματος, των σκελετικών μυών, και του αμφιβληστροειδούς χιτώνα του ματιού από τις αρνητικές επιδράσεις των ελευθέρων ριζών .

Έχει αποδειχθεί ότι η πολύ έντονη άσκηση αυξάνει την παραγωγή ελευθέρων ριζών, οπότε η πρόσληψη συμπληρώματος βιταμίνης Ε, ενισχύει τον οργανισμό μειώνοντας το οξειδωτικό στρες .

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Βιταμίνες
Χρήση Ανοσοποιητικό, Βιταμίνες, Ενέργεια

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5