Περισσοτερες Οψεις

Now CoQ10 Antioxidant Cream (Age Defying), 59 ml

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:8112
27,69 €
Φυσική αποκατάσταση των ζημιών και ελαττωμάτων του δέρματος.

Λεπτομέρειες

Φυσική αποκατάσταση των ζημιών και ελαττωμάτων του δέρματος.

Κατάσταση : Δέρμα που έχει ανάγκη από υψηλής δραστικότητας αντιοξειδωτικά, ώστε να βοηθήσουν στην αποκατάσταση του κατεστραμμένου δέρματος και να επιτευχθεί η υγιής-φυσιολογική ισορροπία ενυδάτωσης/λιπαρότητας, για τη σωστή θρέψη του δέρματος .

Λύση : Η NOW CoQ10 Antioxidant Cream είναι εμπλουτισμένη με GABA για να βοηθήσει να χαλαρώσουν οι γραμμές έκφρασης, από το χαμόγελο και το συνοφρύωμα. Η βιταμίνη Α, το υαλουρονικό οξύ, η L-καρνοσίνη και το διπλής ισχύος CoQ10, προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα ενισχύοντας την φυσική ανανέωση του δέρματος και την επιδιόρθωση ζημιών, που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες . Η βιταμίνη Α έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και δρα κατά των ελευθέρων ριζών. Το υαλουρονικό οξύ διεισδύει στο δέρμα, ενισχύοντας έτσι την ελαστικότητα και την ενυδάτωσή του. Το προστατευτικό φράγμα που δημιουργεί, θωρακίζει την υγρασία, και χαρίζει στο δέρμα μια νεανική εμφάνιση .

Η L-καρνοσίνη ως αντιοξειδωτικό φέρεται να έχει πολλές θετικές επιπτώσεις για την υγεία, οι περισσότερες εκ των οποίων σχετίζονται με την ικανότητά της να εξουδετερώνει τις ελεύθερων ρίζες, επιβραδύνοντας τη διαδικασίας γήρανσης. Το CoQ10 είναι ένα αποτελεσματικό λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό, που μπορεί και να επηρεάσει θετικά τη διαδικασία γήρανσης. Μελέτες απέδειξαν την αξία του CoQ10 στην διατήρηση μιας υγιούς ενδοκυτταρικής δραστηριότητας .

Επιπλέον στοιχεία

Ηλικία Ενήλικες, Ηλικιωμένοι
Περιοχή Πρόσωπο

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Ποιότητα
0/5
Τιμή
0/5