Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Νow CoQ10 100 mg w/ Hawthorn Berry Vegetarian - 30 Vcaps®

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:3210
19,63 €
Καρδιαγγειακό σύστημα - Μυοκάρδιο - Ανοσοποιητικό σύστημα - Ελεύθερες ρίζες - Κυτταρική ενέργεια. Περιέχει και Κράταιγο.

Λεπτομέρειες

Καρδιαγγειακό σύστημα - Μυοκάρδιο - Ανοσοποιητικό σύστημα - Ελεύθερες ρίζες - Κυτταρική ενέργεια. Περιέχει και Κράταιγο. Το NOW CoQ10 100 mg, συνδυάζοντας το συνένζυμο CoQ10 με Οmega-3, αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν στην αγορά. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι το CoQ10 στηρίζει τις λειτουργίες του καρδιαγγειακού και ανοσοποιητικού συστήματος. Ονομάζεται συνένζυμο, επειδή ο οργανισμός μας το χρειάζεται για να φτιάξει άλλα τρία τουλάχιστον ένζυμα, έργο των οποίων είναι η μετατροπή της γλυκόζη σε ενέργεια. Μόλις παραχθεί η ενέργεια αυτή, το CoQ10 μετέχει στη διεργασία μεταφοράς της ενέργειας σε ολόκληρο τον οργανισμό. Παράλληλα δρα και σαν ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας προστατεύοντας τα κύτταρα από τις καταστροφικές συνέπειες των ελευθέρων ριζών. Ακόμη, σε άτομα που είναι υπέρβαρα και φαίνεται να εμφανίζουν έλλειψη CoQ10, η χρήση συμπληρωμάτων με Q10 μπορεί να επιταχύνει την απώλεια βάρους.

Οι έρευνες υποδεικνύουν ότι τα συμπληρώματα CoQ10 προσφέρουν αξιόλογα οφέλη με την αντιοξειδωτική τους δράση και στην αντιμετώπιση διαταραχών υγείας.Τα Omega-3 παρουσιάζουν αντιφλεγμονώδη δράση, προστατεύοντας έμμεσα το καρδιαγγειακό σύστημα. Είναι πλέον γεγονός ότι η αυξημένη πρόσληψη ωμέγα 3 λιπαρών, με τη λήψη κάποιου συμπληρώματος διατροφής πλούσιο σε ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, οδηγεί μακροπρόθεσμα σε μείωση της κακής (LDL) χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων. Ο συνδυασμός αυτών των δύο στοιχείων έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση βοηθώντας την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Βότανα, Συνένζυμα
Χρήση Αδυνάτισμα, Ανοσοποιητικό, Ειδική διατροφή, Ενέργεια, Καλή υγεία, Κυκλοφορικό Σύστημα, Κυτταρική Ενέργεια, Νευρικό Σύστημα

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5