Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now Colostrum 500mg 120 φυτικές κάψουλες

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:3216

Only 1 left

23,40 €
Πρωτόγαλα για την ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος και γαστρεντερικής οδού. Επίσης είναι για τις φλεγμονές

Λεπτομέρειες

Πρωτόγαλα για την ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος και γαστρεντερικής οδού. Επίσης είναι για τις φλεγμονές. Το πρωτόγαλα έχει αντιφλεγμονώδη δράση η οποία μπορεί να βοηθήσει στην μείωση του πόνου από φλεγμoνές. Ακόμη περιέχει δεσμευτικούς παράγοντες που καταστέλλουν την IgE (ανοσοσφαιρίνη Ε), και ενεργούν για να προλάβουν ή να αποτρέψουν αλλεργικές αντιδράσεις .

Η οξείδωση των κατάλοιπων του μεταβολισμού προκαλούν εκτεταμένες βλάβες στο DNΑ οι οποίες τελικά οδηγούν στη γήρανση, τον καρκίνο και άλλες εκφυλιστικές ασθένειες. Το χρόνιο οξειδωτικό στρες μπορεί να επιταχύνει την κυτταρική γήρανση στα ενδοθηλιακά κύτταρα. Το πρωτόγαλα είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, συμπεριλαμβανομένης της γλουταθειόνης (το πιο ισχυρό γνωστό αντιοξειδωτικό όλων), καθώς και των προδρόμων της .

To πρωτόγαλα είναι πολύ γνωστό στους αθλητές, ως μέσο για την αύξηση της άλιπης μάζας, χωρίς τις επικίνδυνες παρενέργειες που προκαλούν τα στεροειδή. Βοηθά επίσης, επιταχύνοντας την επούλωση των αθλητικών τραυματισμών, αυξάνοντας την αναερόβια ισχύ, το χρόνο επίδοσης και απόδοσης σπριντ. Τέλος, το πρωτόγαλα αποτοξινώνει το σώμα αρχίζοντας από το γαστρεντερικό σωλήνα, με έναν πολύ υγιεινό και αποτελεσματικό τρόπο .

Επιπλέον στοιχεία

Χρήση Ανοσοποιητικό, Αντιφλεγμονώδες, Γαστρεντερική υγεία, Ειδική διατροφή

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5