Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now Coconut Organic Oil Virgin 12oz

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:1725
16,00 €
Υψηλής ποιότητας, ανεπεξέργαστο θρεπτικό βρώσιμο έλαιο, χωρίς trans λιπαρά οξέα.

Λεπτομέρειες

Υψηλής ποιότητας, ανεπεξέργαστο θρεπτικό βρώσιμο έλαιο, χωρίς trans λιπαρά οξέα. Το Virgin Coconut Oil είναι άνευ trans έλαιο και μια από τις πλουσιότερες φυτικές πηγές μεσαίας αλυσίδας τριγλυκεριδίων (MCT). Τα MCTS αφομοιώνονται από το σάλιο και τα γαστρικά υγρά και απορροφούνται άμεσα από το έντερο, καταλήγοντας έπειτα στο ήπαρ όπου μεγάλο μέρος καίγεται ως καύσιμο. Πολύ λίγα αποθηκεύονται ως λίπος. Αφού απορροφηθούν από το εντερικό τοίχωμα μεταφέρονται μέσω του λεμφικού συστήματος και ενσωματώνονται με μεταφορείς λιποπρωτεϊνών, στη συνέχεια εκκρίνονται στην κυκλοφορία του αίματος και διανέμονται σε όλο το σώμα.

Ένα μεγάλο ποσοστό των κορεσμένων λιπαρών στο μητρικό γάλα έχει τη μορφή των MCTS (υψηλής ενέργειας, αποτελεσματικής καύσης λιπαρά).Πιστεύεται ότι μια λειτουργία του MCT στο μητρικό γάλα είναι να δρα ως προστατευτικός παράγοντας. Από τα πολλά λιπαρά οξέα που αποτελούν το MCT του Virgin Coconut Oil, έρευνες έχουν δείξει ότι το Λαυρικό οξύ (σε περιεκτικότητα 50% κατά μέσο

όρο) είναι ένας αποτελεσματικός υποστηρικτής του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η συγκομιδή των φρέσκων άγριων καρυδών γίνεται με το χέρι. Η ψίχα της καρύδας αποξηραίνεται, συντρίβεται και πιέζεται, χωρίς τη χρήση υπερβολικής θερμότητας ή διαλυτών. Αυτή η φυσική διαδικασία διατηρεί το φρέσκο άρωμα και τη γεύση της καρύδας. Η όλη διαδικασία πιστοποιείται βιολογικά και εξετάζονται δείκτες σταθερότητας ελαίων όπως το προφίλ των λιπαρών οξέων, το ειδικό βάρος και το σημείο τήξης, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα. Το NOW? Organic Virgin Coconut Oil είναι Non-GΜΟ (μη γενετικώς τροποποιημένο), χωρίς επιβλαβή trans-λιπαρά.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Ελαιο, Λιπαρά οξέα
Χρήση Αντιοξειδωτικά, Δυσκιλιότητα, Λιπαρά Οξέα

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Ποιότητα
0/5
Τιμή
0/5