Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now Co-Enzyme B-Complex- 60 Tablets

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:405
27,92 €
Συνενζυμική μορφή Β complex - Μέγιστη απορρόφηση - Αναιμία - Νευρικό σύστημα - Ομαλή κυτταρική λειτουργία - Ερυθρά αιμοσφαίρια.

Λεπτομέρειες

Συνενζυμική μορφή Β complex - Μέγιστη απορρόφηση - Αναιμία - Νευρικό σύστημα - Ομαλή κυτταρική λειτουργία - Ερυθρά αιμοσφαίρια.

Eίναι μια φόρμουλα συστατικών με συνένζυμο Q10 και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, ειδικά σχεδιασμένη για καλή νευρική και πνευματική λειτουργία καθώς και για τόνωση του οργανισμού, γενικότερα. Το συνένζυμο Q10 αποτελεί στοιχείο που βρίσκεται στα μιτοχόνδρια των κυττάρων και συμμετέχει στους μηχανισμούς παραγωγής ενέργειας. Η παραγωγή του Q10 γίνεται φυσιολογικά από τον οργανισμό ωστόσο σε καταστάσεις χρόνιας κόπωσης, στα ηλικιωμένα άτομα καθώς και σε όσους κάνουν χρήση αντιλιπιδαιμικών φαρμάκων η παραγωγή μειώνεται σημαντικά. Επιπλέον, έχει φανεί ότι έχει ισχυρές καρδιοπροστατευτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες ενώ ενισχύει και τη δράση άλλων αντιοξειδωτικών μορίων.

Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β αποτελούν μια ομάδα υδατοδιαλυτών βιταμινών οι οποίες συμμετέχουν σε πολλές βιοχημικές διεργασίες του σώματος, όπως παραγωγή ενέργειας, αιμοποίηση, πέψη και απορρόφηση θρεπτικών συστατικών της τροφής καθώς και στην καλή πνευματική και νευρική ανάπτυξη και λειτουργία. Λειτουργούν ως συνένζυμα σε πολλές αντιδράσεις του σώματος.

Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με άλφα-λιποϊκό οξύ το οποίο το οποίο αποτελεί ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό παράγοντα που ενισχύει την άμυνα του οργανισμού ενάντια στο οξειδωτικό stress, έχει αντιφλεγμονώδη δράση ενώ προστατεύει και από την επιβλαβή δράση των βαρέων μετάλλων.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Βιταμίνες
Χρήση Βιταμίνες, Ενέργεια

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5