Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now CLA 800 mg 90 Softgels

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:1727
23,79 €
CLA® 800 mg (from 1000 mg - Conjugated Linoleic Acid 80 % CLA + Ginger, Cinnamon, Cayenne) - 90 Softgels. Έλεγχος βάρους - Μείωση λίπους - Διατήρηση μυϊκού ιστού.

Λεπτομέρειες

Έλεγχος βάρους - Μείωση λίπους - Διατήρηση μυϊκού ιστού. Το CLA ανήκει σε μια κατηγορία θρεπτικών συστατικών που ονομάζονται λιπαρά οξέα. Είναι ένα ιδιαίτερο Ω-6 λιπαρό οξύ, το οποίο είναι ωφέλιμο για τον οργανισμό μας. Αρχικά το CLA ως εκχύλισμα από βοδινό κρέας, φάνηκε από επιστημονικές μελέτες να φέρει αντικαρκινική δράση. Περαιτέρω έρευνα, έδειξε ότι είχε ευεργετική επίδραση στη δράση του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος, στην αθηροσκλήρωση, στην πρόληψη της υπέρτασης, στην αποτροπή υπογλυκαιμιών, στην καταπολέμηση του καρκίνου και στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας .

Το συγκεκριμένο σκεύασμα περιορίζει την ανάπτυξη και συρρικνώνει το μέγεθος των καρκινικών κυττάρων, διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων και της κακής χοληστερόλης, έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

Τέλος, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο ως προς τη δράση του CLA, είναι η επίδραση που έχει στη μείωση του λίπους. Πειράματα έδειξαν ότι το CLA μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα της σωματικής άλιπης μάζας. Το NOW CLA είναι μια ιδανική επιλογή για οποιονδήποτε θέλει να διατηρεί ιδανικό σωματικό βάρος .

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Βότανα, Λιπαρά οξέα
Χρήση Αδυνάτισμα

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5