Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now Cascara Sagrada 450 mg 100 caps

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:4620

Only 1 left

9,90 €
Η σκόνη του φυτού Cascara Sagrada λειτουργεί ως ένα ισχυρό καθαρτικό και πιστεύεται ότι ενισχύει τα τοιχώματα του παχέως εντέρου.

Λεπτομέρειες

Η σκόνη του φυτού Cascara Sagrada λειτουργεί ως ένα ισχυρό καθαρτικό και πιστεύεται ότι ενισχύει τα τοιχώματα του παχέως εντέρου. Το Cascara Sagrada αποτελείται από ενώσεις που ονομάζονται anthroquinones, και που έχουν την ιδιότητα να προκαλούν περισταλτισμό, ανακουφίζοντας από τη δυσκοιλιότητα. Αυτές οι συστολές δίνουν την ώθηση για την ενεργοποίηση των εντέρων. Το Cascara Sagrada περιέχει επίσης Emodin και αλόη-eomin, τα οποία καλύπτουν και ενισχύουν τα τοιχώματα του πεπτικού συστήματος.

Άλλα αξιοσημείωτα συστατικά του cascara sagrada είναι οι hydroxyanthraquinone γλυκοσίδες που ονομάζονται cascarosides (Α, Β, C και D οι οποίες αντιπροσωπεύουν περίπου το 70% των συνολικών με άλλες γλυκοσίδες σε μικρές συγκεντρώσεις) και παρουσιάζουν καθαρτικά αποτελέσματα.Επίσης περιέχει ρητίνες, τανίνες και λιπίδια. Το cascara θεωρείται ότι βελτιώνει τον τόνο των μυών των τοιχωμάτων του παχέως εντέρου.Το βότανο αυτό διεγείρει επίσης την έκκριση μετάλλων και απελευθερώνει υγρά λιπαντικά στο παχύ έντερο. Αυτά τα υγρά καταπραΰνουν και ενισχύουν τα τοιχώματα του εντέρου καθώς και επιβραδύνουν την απορρόφηση των βιταμινών και ανόργανων συστατικών στην κυκλοφορία του αίματος.

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Πεπτικά ένζυμα, Προβιοτικά
Χρήση Γαστρεντερική υγεία

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5