Περισσοτερες Οψεις

Συμπληρώματα διατροφής Now Caprylic Acid 600 mg 100 softgels

Προϊόν Αμεσα διαθέσιμο

Κωδ:3347
18,20 €
Καντιδίαση, ενίσχυση εντερικής χλωρίδας.

Λεπτομέρειες

Καντιδίαση, ενίσχυση εντερικής χλωρίδας.

Το Now Caprylic Acid περιέχει Καπρυλικό οξύ, ένα λιπαρό οξύ (MCT) με βραχυπρόθεσμη έως μεσοπρόθεσμη αλυσίδα που υπάρχει φυσικά στο φοινικέλαιο, στην καρύδα και στο βούτυρο, καθώς και στο ανθρώπινο μητρικό γάλα. Το

Καπρυλικό οξύ υποστηρίζει την υγιή πέψη μέσω της ικανότητάς του να προάγει μια υγιή ισορροπία της εντερικής χλωρίδας και είναι γνωστό για τις αντιμυκητιακές του ιδιότητες.

Το Καπρυλικό οξύ θεωρείται ότι έχει πολλές θετικές θεραπευτικές ιδιότητες, μερικές από τις οποίες περιλαμβάνουν τη θεραπεία και ανακούφιση από μολύνσεις λόγω σαλμονέλας και η γαστρεντερίτιδα. Ένα από τα πιο κοινά οφέλη του καπρυλικού οξέος είναι η εξάλειψη των μυκητιασικών λοιμώξεων, όπως η καντιντίαση. Η Καντιντίαση είναι η αύξηση ενός μύκητα γνωστού ως candida, που υπάρχει στο έντερο. Μπορεί να προκαλέσει μια σειρά συμπτωμάτων όπψς στοματίτιδα, φούσκωμα, χρόνια κόπωση, και διάφορες πεπτικές διαταραχές. Παρόμοιο με τα ωμέγα-3 και ω-6, το καπρυλικό οξύ θεωρείται απαραίτητο λιπαρό οξύ. Λόγω του μικρού μήκους της αλυσίδας του, το καπρυλικό οξύ μπορεί εύκολα να διαπεράσει τις μεμβράνες των κυττάρων και έτσι είναι αποτελεσματικό στην καταπολέμηση ορισμένων βακτηρίων που καλύπτονται από λιπίδια εξωτερικά (συμπεριλαμβανομένων ορισμένων ειδών Streptococcus και Staphylococcus aureus).

Επιπλέον στοιχεία

Περιέχει Πεπτικά ένζυμα, Προβιοτικά
Χρήση Γαστρεντερική υγεία

Αξιολογήσεις

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

Τιμή
0/5
Ποιότητα
0/5